Foto:
Foto:

"Prišlo je do nepotrebnega zaostrovanja. Mi stojimo za svojimi stališči in smo vedno stremeli k tistemu, kar je dobro za slovenski nogomet. Še vedno pa ocenjujemo, da stavka ne sodi sem. Pokazalo se je tudi, da določene stvari morajo iti po normalnih poteh. V tem primeru najprej dialog, potem izkoristiti pritisk medijev, šele na koncu stavka. Očitno pa so se nekateri posamezniki v Spinsu odločili za drugačno taktiko," je svoje stališče pojasnil Florjanič.

"S tem je v nogometu nastala določena škoda. Nekaj se bo dalo popraviti, nekaj ne, predvsem zaradi slabega imena. To pa se pozna tudi pri pokroviteljih, kar se spet kot bumerang vrne ravno tistim, ki od tega živijo, torej nogometašem," še dodaja Florjanič.

Sicer pa je registracijska komisija združenja registrirala štiri nove nogometaše. V Domžale se bosta po novem preselila Hrvat Goran Aleksić iz zagrebškega Dinama in Brazilec Jhonnes Marques De Souza, v moštvo Ljubljane pa sta prišla nekdanji reprezentant Primož Gliha in Nigerijec Abdulrazak Mohammed Ekpoki.