Damjan Bohar (desno) se je izkazal pri Muri, v naslednji sezoni bo igral v vijoličastem dresu. Foto: Aleš Fevžer
Damjan Bohar (desno) se je izkazal pri Muri, v naslednji sezoni bo igral v vijoličastem dresu. Foto: Aleš Fevžer

Igralci se bodo zbrali 11. junija na tradicionalni skupni večerji, dan pozneje se s prvim treningom začenja novo pripravljalno obdobje. 21-letni vezist Bohar je v tej sezoni za Muro odigral 33 prvenstvenih tekem in dosegel devet zadetkov. Skupaj je na prvoligaških igriščih zbral 68 nastopov in ima tudi izkušnje iz mlade reprezentance.

20-letni Dervišević prav tako igra na sredini igrišča in je član mlade reprezentance. Za Krko je v 23. drugoligaških tekmah dosegel deset golov. Rajko Rep, Alen Ploj in Matic Črnic se vračajo z zbiranja tekmovalnih minut iz Mure oz. Aluminija. Začeli bodo priprave v vijoličasti druščini in povečali konkurenco za mesta v ekipi. V naslednjih dneh bo znano še ime novega napadalca.

Zoran Lesjak se je po finalni tekmi v Kopru poslovil od soigralcev in vseh v klubu. Pogodba je prekinjena in zvezni igralec si bo poiskal nove delodajalce. Enako velja za Semirja Spahića, ki je v zdaj že prejšnji sezoni v statusu posojenega nogometaša igral za Aluminij. Tudi Mitja Rešek in Aleš Majer se ne bosta vrnila v Ljudski vrt po posojah pri Aluminiju oziroma Muri. Matej Radan je v drugoligaški konkurenci branil za Dravinjo, pogodba mu je potekla in ima prav tako proste roke.

Vprašljiva je usoda Jovana Vidovića in Matije Smrekarja, več bo znanega v prihodnjih dneh.