Thierry Henry si predvsem želi kakovostnih okrepitev, v nasprotnem primeru ni izključena zamenjava kluba. Foto: Reuters
Thierry Henry si predvsem želi kakovostnih okrepitev, v nasprotnem primeru ni izključena zamenjava kluba. Foto: Reuters
Gianluigi Buffon v dresu stare dame
Gianluigi Buffon je kljub kazenskemu izpadu ostal zvest Juventusu in mu z obrambami pomagal k hitri vrnitvi med elito. Foto: EPA

V intervjuju je najboljši strelec londonskega Arsenala razkril, da mu ponudbe Milana in Barcelone nadvse godijo. Ob tem je vnovič poudaril nezadovoljstvo nad odhodom podpredsednika kluba, Davidom Deinom: "Ko je Dein zapustil klub, sem bil zelo razočaran. Ne vem sicer, zakaj se je to zgodilo, ampak po mojem to ni bila najbolj pametna poteza." V nadaljevanju francoski reprezentant ni izključil selitve iz Londona.

Buffon ostaja pri stari dami
Vratar Juventusa Gianluigi Buffon je podaljšal pogodbo do leta 2012. 29-letnega italijanskega reprezentančnega nogometnega vratarja Gianluigija Buffona so v svoje vrste vabili najbogatejši klubi na svetu. Priljubljeni Gigi je podpisal 5-letno pogodbo. "To je pomemben dan zame, saj sem zapisal novo stran v svoji karieri," se novih izzivov v Serii A veseli eden najboljših čuvajev mreže v zadnjih letih. V Torinu do leta 2011 ostaja tudi Francoz Jonathan Zebina.

Liverpool ohranja okostje moštva
Po Stevenu Gerrardu, Jamieju Carragherju in vratarju Pepeju Reini je zvestobo Liverpoolu obljubil še Xabi Alonso. Z rdečimi je podpisal novo 5-letno pogodbo, ki zdaj velja do leta 2012. "Želim biti del moštva, ki ga čaka obetavna prihodnost," je prepričan o novih uspehih Redsov 25-letni Bask.

T. G.