Kdo bo evropski prvak, bomo izvedeli 1. julija. Foto: MMC RTV SLO
Kdo bo evropski prvak, bomo izvedeli 1. julija. Foto: MMC RTV SLO
Stadioni so bili pregrešno dragi. Samo kijevski je stal 600 milijonov evrov. Foto: MMC RTVSLO

Na www.rtvslo.si/ep2012 si boste lahko v neposrednem prenosu ogledali vseh 31 tekem prvenstva. Tudi ko bosta v zaključnem delu skupinskega dela hkrati potekali dve tekmi, od katerih bo TVSLO 2 prenašal eno, tako ne boste zamudili niti druge. Ogledali si jo boste lahko na MMC-TV.

Oglejte si udeleženke "pod lupo"
Euro 2012 bo potekal od 8. junija do 1. julija. Celoten spored prvenstva si lahko ogledate pod zavihkom "Spored/Izidi", kjer lahko urnik tekmovanja dobite po dnevih ali skupinah. V zavihku "Reprezentance" smo predstavili udeleženke evropskega prvenstva. S klikom na državo se vam prikažejo osnovne značilnosti, v rubriki "Pod lupo" pa smo se osredotočili na zanimive podatke iz zgodovine in sedanjosti. Postave bomo vpisali, ko bodo selektorji objavili končni seznam potnikov na EP.

Lepi stadioni, a vrtoglavi stroški
Zbrali smo nekaj statističnih podatkov, svoja mnenja in opazke pa boste z drugimi uporabniki lahko delili na forumu. Predstavljamo vam tudi vse stadione, na katerih se bodo igrale tekme. Nekatere številke pri izgradnji prizorišč so zares vrtoglave. V zgodovinskem pregledu si preberite kratek povzetek prvenstev in zanimivosti, ki so jih zaznamovala.

Sodelujte v Nostradamusu
Seveda je tu tudi nepogrešljiva aplikacija Nostradamus, kjer boste napovedovali izide in tekmovali z drugimi uporabnik. Nagrade so za zdaj še skrivnost.

Družabna omrežja - Facebook in Twitter
Nismo pozabili niti na socialna omrežja. Pridružite se naši strani na Facebooku in sodelujte v debati na Twitterju. Uradni zaznamek (hashtag) v Sloveniji je #euroslo.