Lepotica kia ceed gre na Gorenjsko. Foto: MMC RTV SLO
Lepotica kia ceed gre na Gorenjsko. Foto: MMC RTV SLO
Ante Šušnjara
Ante je takole sprejel nagrado. Foto: MMC RTVSLO

Ob našem klicu je Mitji kar vzelo sapo: "Ne morem verjeti. Noro. Poslal sem le eno SMS-sporočilo. Še to se mi je zdelo neumno, ampak sem si vseeno rekel, 'pa dajmo'. Očitno mi je bila usoda naklonjena."

Zdaj bo imel dve kii
Zanimivo, Mitja je bil že pred tem lastnik kie ceed. "Kupil sem ga dve leti nazaj, vendar sem imel pred kratkim manjšo nesrečo. Zbil sem srno, tako da je avto zdaj na popravilu. S punco sva imela veliko logističnih težav, saj sva morala uporabljati en avto, zaradi službe pa potrebujeva dva. Kakšna sreča," je bil razumljivo navdušen novi (stari) lastnik kie, ki je velik zaljubljenec v nogomet. Od leta 1994 spremlja vse tekme na svetovnih prvenstvih in je goreč privrženec Španije.

Zadnji LCD-televizor v Ljubljano
Izžrebali smo tudi zadnje tedenske nagrajence nogometnega kviza. Deveti LCD-televizor dobi Ante Šušnjara iz Ljubljane, ki je pravilno odgovoril na vprašanje, kdo je bil kapetan italijanske nogometne reprezentance, ki je leta 2006 prvi dvignil pokal ob osvojitvi naslova svetovnega prvaka. To je bil Fabio Cannavaro.

Knjigo Juana Vasleta 'Ustavite svet - mundial je tu!' dobijo Robert Tetičkovič, Simona Ivanovič, Žan Kolar in Dušan Gornik. En nagrajenec se še ni oglasil.