Adriano Galliani: Ostali stebri moštva niso naprodaj. Foto: EPA
Adriano Galliani: Ostali stebri moštva niso naprodaj. Foto: EPA

"Razlog za odhod Kakaja je samo finančne narave. Milan si ne more privoščiti, da bi izgubil 70 milijonov evrov," je za italijanski športni časopis La Gazzetta dello Sport povedal Galliani. Lastnik Milana Silvio Berlusconi pravi, da še ni potegnil dokončne poteze in da se bo s Kakajem pogovoril v ponedeljek. Zanimivo, dan po evropskih volitvah ... Očitno si predsednik italijanske vlade noče nakopati besa potencialnih volivcev.

Vprašanje, ki se postavlja zdaj, je, zakaj Milan ni prodal Kakaja že pozimi, ko je Manchester City ponujal več kot 100 milijonov evrov. "Januarja Kaka ni želel oditi v Manchester City. Real Madrid je druga zgodba."

Medtem je novi trener Chelseaja Carlo Ancelotti zanikal, da so tudi Londončani poslali ponudbo za Kakaja. Mediji pa že na široko špekulirajo, da si Ancelotti v svoji ekipi želi Andreo Pirla in Alexandra Pata.

Galliani je odločen, da jih Milan ne bo pustil: "Ne razpadamo. Preostali stebri naše ekipe niso naprodaj. Zaključujemo tudi pogovore z enim od izjemnih napadalcev." Ni skrivnost, da se rossoneri že dalj časa ogrevajo za napadalca Arsenala Emmanuela Adebayorja.

R. K.