Avram Grant ni dolgo zdržal v Beogradu. Foto: EPA
Avram Grant ni dolgo zdržal v Beogradu. Foto: EPA

Strokovni štab bo v celoti sestavljen iz domačih mož. Ljubiša Tumbaković bo športni direktor, Momčilo Vukotić pa vodja mladinske šole. Kot uradni razlog za odhod trenerja, ki se je s Chelseajem leta 2008 prebil v finale lige prvakov, so navedeni "osebni razlogi".
57-letni Grant je januarja na klopi zamenjal Aleksandra Stanojevića. Kljub osvojenemu petemu zaporednemu naslovu državnega prvaka ni uspel zadovoljiti navijačev. Izgubil je namreč na treh derbijih proti Crveni zvezdi, od tega dvakrat v polfinalu srbskega pokala.
Po poročanju srbskih medijev se je Grant dogovoril za letno plačo v višini 900.000 evrov, ki je vključevala tudi nagrado v višini 400.000 evrov, če bi se Partizan kvalificiral v Ligo prvakov. Pogodba pa je vključevala tudi možnost njenega razdrtja sredi sezone.
Balakov dobil nogo
Še manj časa je bil na klopi Kaiserslauterna nekdanji bolgarski nogometni reprezentant Krasimir Balakov. Danes so ga namreč po slabih dveh mesecih odpustili, potem ko kluba ni rešil izpada iz elitne nemške lige. Izgubil je sedem od osmih tekem.