Paulo Dybala je član Juventusa od leta 2015, ko se je na sever Italije preselil s Sicilije, kjer je branil barve Palerma. Foto: EPA
Paulo Dybala je član Juventusa od leta 2015, ko se je na sever Italije preselil s Sicilije, kjer je branil barve Palerma. Foto: EPA

Argentinski zvezdnik je prejšnjo soboto javnosti razkril, da je eden izmed treh nogometašev 'stare dame', ki so oddali pozitiven vzorec pri testiranju novega koronavirusa. Ob njem sta se z virusom okužila še Daniele Rugani in Blaise Matuidi.

Počutje je bilo zelo slabo
Nobeden izmed njih ni kazal simptomov okuženosti, a ti so se sčasoma pojavili in postajali vse hujši, priznava 26-letnik. "Zdaj se po hudih simptomih počutim precej bolje. Pred nekaj dnevi sem se počutil zelo slabo. Telo je nenadoma postalo zelo težko, že po petih minutah gibanja sem se moral ustaviti, ker sem imel težave z dihanjem," je pojasnil za uradni TV-kanal torinskega kolektiva. "Hlastal sem za zrakom, ničesar nisem mogel storiti. Po petih minutah sem bil popolnoma izmučen, mišice so me zelo bolele. Zdaj sem že v redu. Tudi zaročenka Oriana (Sabatini, op. a.) je premagala simptome," je nadaljeval in poudaril, da se poskuša nekoliko več gibati in počasi začeti trenirati. "Vsakič, ko sem v zadnjih dneh poskušal začeti lažji trening, sem se začel tresti," je še priznal.

Zadel zadnji gol Juventusa
Dybala je v letošnji sezoni v vseh tekmovanjih za Juventus dosegel 13 zadetkov. Zadnjega na derbiju Serie A proti Interju iz Milana, s katerim so se črno-beli povzpeli na vrh lestvice tik pred prekinitvijo sezone. "Gol proti Interju je eden mojih najljubših. Aaron Ramsey mi je postregel s perfektno podajo. Res škoda, da sem zadel pred praznimi tribunami," je sklenil napadalec iz Lagune Large.