Robert Berić je predčasno zapustil reprezentančni zbor. Foto: www.alesfevzer.com
Robert Berić je predčasno zapustil reprezentančni zbor. Foto: www.alesfevzer.com
Črnigoj: Vsi smo izjemno pripravljeni
Blažič resen kandidat za prvo postavo v Podgorici

Strokovno vodstvo je ocenilo, da ni potrebe po tveganju poslabšanja poškodbe, saj je to prijateljska tekma. Selektor Tomaž Kavčič ne bo mogel računati na Nejca Skubica, Kevina Kampla, Jana Oblaka in Josipa Iličića ter nekatere nogometaše iz italijanske druge lige, ki jih čakajo še kvalifikacije za popolnitev Serie A.

"Mislim, da zelo dobro treniramo. Delamo na postavljanju, posesti žoge in menim, da gre vse v pravo smer. Verjamem, da se bomo v Črni gori pokazali v dobri luči, čeprav se bomo pomerili z zelo kakovostno reprezentanco," je dejal Miha Blažič. Branilec ima jasne želje: "Vsaka ekipa si želi ohraniti mrežo nedotaknjeno, po drugi strani pa doseči zadetek. Mi nismo nič drugačni."

Črnigoj: Tu ni nikoli motiv denar, tu igramo s srcem
Vtis s prijateljskih tekem, tako proti Avstriji (0:3) kot Belorusiji (0:2) so Slovenci izgubili, želi popraviti tudi Domen Črnigoj. "Kdor si je ogledal treninge, lahko opazi, da se gre res na zob in mislim, da je tudi to razlika v primerjavi s prejšnjo akcijo. Verjamem, da bomo v soboto dokazali, da znamo igrati nogomet in da sta bili zadnji dve tekmi bolj kot ne slučaj, bo pa zato treba prenesti dobre zadeve iz treningov na samo tekmo," je pojasnil Črnigoj.

"Na zbor reprezentance prihajamo zato, ker zastopamo barve Slovenije. Tu ni nikoli motiv denar, tu igramo s srcem. Pokazati moramo pravi odnos, dati vsi vse od sebe, in če bo tako, bodo zagotovi sledili tudi lepi rezultati," je še dodal.

Ob koncu treninga je prišel reprezentante pozdravit tudi Valter Birsa, ki je prejšnji teden sklenil reprezentančno kariero.

Črnigoj: Vsi smo izjemno pripravljeni
Blažič resen kandidat za prvo postavo v Podgorici