Nejca Pečnika imajo slovenski navijači najbolj v čislih zaradi zadetka v Moskvi proti Rusom v dodatnih kvalifikacijah za SP. Foto: EPA
Nejca Pečnika imajo slovenski navijači najbolj v čislih zaradi zadetka v Moskvi proti Rusom v dodatnih kvalifikacijah za SP. Foto: EPA
Rene Krhin
Se bo Rene Krhin vrnil v Milano? Foto: EPA

Pečnik je v sredo prvič treniral v predmestju Nürnberga, kjer za tamkajšnjega nemškega drugoligaša brani nekdanji član Interblocka Matjaž Rozman. Pri Nacionalu z Madeire po poškodbi gležnja na svetovnem prvenstvu ne dobi prave priložnosti in bo verjetno do konca sezone posojen drugam.

Fileković je bil zadnjega pol leta brez kluba, zdaj pa je le našel novega delodajalca. To je Hapoel Aškelon, ki v izraelskem prvenstvu trenutno zaseda 13. mesto. Podpisal je enoinpolletno pogodbo.

Krhin bi utegnil spet zamenjati okolje
Vse bolj glasne so govorice, da se dnevi Krhina pri Bologni iztekajo, čeprav je v torek v italijanskem pokalu v Neaplju igral vso tekmo (1:2). Poleti je prišel iz Interja, ki ga je v Emilijo - Romanjo "poslal" v deljeno lastništvo, zdaj pa se zna zgoditi, da se bo celo vrnil k črno-modrim. To bi se najbrž pripetilo, če bo Inter zapustil Ganec Sulley Muntari, za katerega se zanimata Tottenham in Liverpool. Krhin je tudi po pozdravljeni poškodbi pri Bologni v Serie A na stranskem tiru, po poročanju italijanskih medijev pa se je zanj spet ogrel tudi Udinese.

Na več priložnosti pri Chievu upa Bojan Jokič, vendar nič ne kaže, da bo kljub precejšnjemu interesu drugih sredin Verono zapustil njegov tekmec na igralnem mestu Andrea Mantovani. Kot zadnji je o njem začel razmišljati Lazio, ki se menda zanima tudi za Tima Matavža.

Z Italijo se znova spogleduje Zlatko Dedić, za katerega je Tuttosport pred dnevi poročal, da ga je Bochum ponudil drugoligašu Torinu. Koprskega napadalca so prej povezovali še z Wiganom, Boltonom in Leicestrom.