Slovenija bo tako s Slovaško kot tudi z Anglijo igrala v Stožicah. Foto: www.alesfevzer.com
Slovenija bo tako s Slovaško kot tudi z Anglijo igrala v Stožicah. Foto: www.alesfevzer.com

Vstopnice za omenjeni srečanji so že v prodaji. Kot so sporočili iz NZS-ja, bodo vstopnice za obe tekmi prodajali v paketih. "Z oblikovanjem paketov želi NZS najzvestejšim obiskovalcem tekem slovenske reprezentance omogočiti, da si bodo vstopnici za težko pričakovana spektakla zagotovili pravočasno. Tako Slovaška kot Anglija sta namreč udeleženki letošnjega evropskega prvenstva, v obeh pa igra kar nekaj zvezdnikov evropskega nogometa," so pojasnili pri NZS-ju.

Paketa po 40 in 50 evrov
Za paketno vstopnico bo treba v drugi kategoriji odšteti 40 evrov, medtem ko vstopnica v prvi kategoriji navijača stane 50 evrov. Na voljo so tudi paketne vstopnice za družinski sektor, kjer je cena za odrasle 40 evrov, za otroke do 14. leta pa 22 evrov. Za nakup v družinskem sektorju veljajo omejitve.

Posamična vstopnica za Anglijo 40 evrov, za Slovaško 20 evrov
Če vse vstopnice za omenjeni tekmi ne bodo prodane v paketu, jih bo pozneje mogoče kupiti tudi za posamezno tekmo. Za tekmo s Slovaško bo cena vstopnice 1. kategorije 25 evrov, 2. kategorije 20 evrov, medtem ko bo v družinskem sektorju cena odrasle vstopnice 20 evrov, otroške pa 13 evrov. Za tekmo z Anglijo bo cena vstopnice 1. kategorije 45 evrov, 2. kategorije 40 evrov, medtem ko bo v družinskem sektorju cena odrasle vstopnice 35 evrov, otroške pa 20 evrov.

KVALIFIKACIJE ZA SP 2018

SKUPINA F

Nedelja, 4. septembra, ob 18.00:
LITVA - SLOVENIJA
SLOVAŠKA - ANGLIJA
Ob 20.45:
MALTA - ŠKOTSKA

Sobota, 8. oktobra, ob 18.00:
ANGLIJA - MALTA
Ob 20.45:
SLOVENIJA - SLOVAŠKA
ŠKOTSKA - LITVA

Torek, 11. oktobra, ob 20.45:
SLOVENIJA - ANGLIJA
SLOVAŠKA - ŠKOTSKA
LITVA - MALTA