Trener Dino Skender je po odhodu osmih nogometašev dobil prepotrebni okrepitvi. Foto: www.alesfevzer.com
Trener Dino Skender je po odhodu osmih nogometašev dobil prepotrebni okrepitvi. Foto: www.alesfevzer.com

27-letni Bagarić, ki je nazadnje igral za Široki Brijeg iz Bosne in Hercegovine, v Ljubljano prihaja kot prost igralec. Z Olimpijo je podpisal enoletno pogodbo.

Pred Širokim Brijegom je 193 centimetrov visoki nogometaš igral za Soligorsk (Belorusija), Ašdod (Izrael) ter Dugopolje (Hrvaška). V začetku kariere je igral še za Split ter Dinaro Knin.

V treh sezona je za Široki Brijega na 68 tekmah zabil 25 golov.

"Vesel sem, da sem podpisal za velik klub, kot je Olimpija. Vem, v kakšen klub prihajam, in upam, da mi bo uspelo izpolniti pričakovanja trenerja ter ostalih," je za klubsko spletno stran povedal Bagarić.

Nov obraz v Stožicah je 22-letni Ljaskov, ki je v Ljubljano prišel iz bolgarskega prvoligaša CSKA Sofija. 180 centimetrov visoki levičar je bolgarski eprezentančni dres nosil vse od selekcij U-17 do U-21. Septembra 2018 je z dvajsetimi leti debitiral tudi v članski ekipi bolgarske reprezentance.

"Počutim se zelo dobro. Prišel sem v dober klub in novi soigralci so me lepo sprejeli. Upam, da bom v dresu Olimpije prikazal dobre predstave, si prislužil spoštovanje trenerja in tehničnega osebja ter seveda naklonjenost navijačev," je povedal Ljaskov.