Maj Mittendorfer je Koper zamenjal za Celje. Foto: www.alesfevzer.com
Maj Mittendorfer je Koper zamenjal za Celje. Foto: www.alesfevzer.com

Mittendorfer je v mladinski konkurenci igral pri Olimpiji. Svojo pot je nadaljeval v Dekanih, nato se je pridružil Kopru, trenutno pa že vadi z novimi soigralci iz mesta ob Savinji.

"Celjski klub ima vsako leto ambicije igranja v Evropi. Zahvaljujem se upravi in glavnemu trenerju za zaupanje. Prav tako se želim zahvaliti Kopru za priložnost, da se pokažem na terenu," je za spletno stran celjskega kluba dejal Mittendorfer.

Azinović iz Sežane v Štip
"Rad bi se zahvalil vsem v klubu za zaupanje, vsem soigralcem in privržencem, ki so me zelo lepo sprejeli ob moji ponovni vrnitvi v klub januarja letos. Klubu želim vse najboljše tudi v prihodnje,"
pa je po odhodu iz Sežane povedal Azinović, ki bo svojo pot nadaljeval pri makedonskem prvoligašu Bregalnica Štip.

Golubović, Vešner Tičić in Kambič novi člani Kopra
Novi člani koprskega prvoligaša pa so vratar Adnan Golubović, vezist Luka Vešner Tičić in bočni branilec Luka Kambič, so sporočili na uradni spletni strani. Zadnji od naštetih se je na enem od zadnjih treningov poškodoval in bo zato odsoten dalj časa, so še dodali.

Petindvajsetletni Golubović je zadnjo sezono branil za Slobodo iz Tuzle. Ljubljančan je v prvi slovenski ligi debitiral leta 2015 v dresu Domžal, v mlajših selekcijah je igral tudi v Kranju in Ljubljani (Bravo, Interblock, Olimpija). Preizkusil se je tudi v Italiji, kjer je bil član Cantazara in Vis Pesara.

Trenutno poškodovani 22-letni Kambič in vezist Vešner Tičić sta ob slovensko obalo prišla iz Novega mesta, kjer sta v pretekli sezoni pri Krki igrala pod taktirko novega koprskega trenerja Zorana Zeljkovića.