Filip Dangubić (v sredini) se je vrnil v knežje mesto. Levo športni direktor Celjanov Branko Veršič, desno trener Dušan Kosić. Foto: Twitter NK Celje
Filip Dangubić (v sredini) se je vrnil v knežje mesto. Levo športni direktor Celjanov Branko Veršič, desno trener Dušan Kosić. Foto: Twitter NK Celje

Rečan je po vrnitvi v Rijeko nastopal še na Slovaškem in v Romuniji. S Spartak Trnavo je igral v kvalifikacijah za Ligo prvakov in v skupinskem delu Evropske lige, v knežje mesto pa se po sporazumni prekinitvi pogodbe z romunskim prvoligašem AFC Chindie Targoviste seli kot prost igralec.

25-letni Dangubić je pogodbo s Celjani podpisal do 30. junija 2022. "Vračam se v kraj, kjer sem se dobro počutil, in to je zame res najpomembnejše. Upam, da bom s svojo kakovostjo na najboljši način pomagal ekipi," je med drugim za spletno stran kluba dejal Dangubić.

Celjani bodo v uvodnem krogu državnega nogometnega prvenstva v sredo, 12. avgusta, gostili Muro. Prenos tekme od 17.00 na TV Slovenija 2 in na MMC-ju.

Jokić podaljšal zvestobo Ufi
Medtem pa iz Rusije prihaja novica, da bo kapetan slovenske nogometne reprezentance Bojan Jokić še naprej igral za Ufo. 34-letni bočni branilec dres ruskega prvoligaša nosi že četrto leto. Nekdanji član Zarice, Triglava, Gorice, Sochauxa, Chieva, Villarreala in Nottingham Foresta je v preteklosti že nosil tudi klubski kapetanski trak, za Ufo pa je v vseh tekmovanjih odigral 81 tekem. Jokić je ob Boštjanu Cesarju eden od dveh Slovencev, ki sta za izbrano vrsto odigrala najmanj sto tekem.