24-letnik je nazadnje igral za ukrajinskega prvoligaša Zorjo, v Ljubljano pa je prišel kot prosti igralec. Nekdanji mladi reprezentant Črne gore je kariero začel v mladinskem pogonu Podgorice. Iz tega črnogorskega kluba je leta 2015 odšel na Madžarsko k prvoligašu Ujpestu. Sledil je prestop v Voždovac, po sezoni v Srbiji pa se je vrnil v Podgorico, kjer je za tamkajšnjo Budućnost v sezoni in pol zbral 54 nastopov in dosegel 15 zadetkov.

Iz Budućnosti je Mihailo Perović v začetku lanskega leta odšel v Ukrajino. Za Zorjo je imel 26 nastopov in dosegel en zadetek. Poleg nastopanja v ukrajinskih tekmovanjih je petkrat nastopil tudi v Evropski ligi.

"Zelo sem zadovoljen, da sem prišel v velik klub. Že kot otrok sem slišal, kako prepoznavna in pomembna je Olimpija. Ekipa je mlada, ampak zelo obetavna. Fantje so me odlično sprejeli, kar me zelo veseli. Upam, da bom s svojimi predstavami klubu pomagal pri doseganju zastavljenih ciljev," je od podpisu pogodbe dejal Perović.

Miral Samardžić v Združene arabske emirate
Olimpija pa v nadaljevanju sezone ne bo več računala na branilca Mirala Samardžića, ki se je po poročanju Transfermarkta kot prost igralec preselil v Združene arabske emirate h klubu Hatta. Hatta je sicer zadnjeuvrščena ekipa prvenstva Združenih arabskih emiratov, na 13 tekmah je zbrala le dve točki ob šestih danih in 31 prejetih zadetkih.

Luka Šušnjara je bil v pretekli sezoni eden izmed nosilcev Mure (10 golov na 42 tekmah), v prvi polovici letošnje sezone pa je odigral na 11 tekmah v drugi francoski ligi za Chambly. Foto: www.alesfevzer.com
Luka Šušnjara je bil v pretekli sezoni eden izmed nosilcev Mure (10 golov na 42 tekmah), v prvi polovici letošnje sezone pa je odigral na 11 tekmah v drugi francoski ligi za Chambly. Foto: www.alesfevzer.com

Šušnjara po novem na Poljskem
Luka Šušnjara
se je iz Francije, kjer je nastopal v dresu drugoligaša Chamblyja, preselil na Poljsko k Plocku. Kot so zapisali na spletni strani Wisle Plocka, je 23-letnik s klubom podpisal pogodbo do 30. junija 2022 z možnostjo podaljšanja še za eno sezono.

Po pokalnem naslovu z Muro šel v Francijo
Šušnjara, ki je kariero začel pri Domžalah, se je leta 2014 preselil v Italijo, kjer je dve leti preživel v mladinskih ekipah Atalante iz Bergama. Pred prihodom na Poljsko je zastopal še barve Roltek Doba, Triglava Kranja, Celja in Mure, s katero je v pretekli sezoni osvojil pokal Slovenije. Lani poleti se je odločil za prestop v francoski Chambly, za katerega je zbral 11 nastopov. Šušnjara ima tudi tri nastope in en gol za mlado reprezentanco Slovenije.