Naj spomnimo. Rudonja je odšel junija 2018 oziroma po sezoni, v kateri je Olimpija s trenerjem Igorjem Bišćanom osvojila dvojno krono.

Mladen Rudonja se je vrnil v službo k Milanu Mandariću. Foto: www.alesfevzer.com
Mladen Rudonja se je vrnil v službo k Milanu Mandariću. Foto: www.alesfevzer.com

Najprej je predsednik Milan Mandarić odpustil Bišćana, kmalu pa se je razšla še njegova pot z Rudonjo. "Čas vedno pokaže svoje in na koncu smo analizirali. Tudi on (predsednik Mandarić) je videl, da potrebuje pomoč. Za nazaj, kar je bilo, je bilo. Mi gledamo naprej," je dejal Rudonja.

Rudonja pravi, da bo Olimpija nadaljevala s Hadžićem

Safet Hadžić očitno ostaja trener
In vsaj za zdaj kaže, da bo šlo naprej z zdajšnjim trenerjem Safetom Hadžićem. "Safet Hadžić in jaz sva v dobrih odnosih. Safet je profesionalec, kot sem jaz. V športu je tako. Danes sem prišel, jutri me pa lahko ni, če ne bomo opravili svojega dela. Cilji so nam enaki, tako da je vse O. K.," je nadaljeval Rudonja.

Atmosfera je dobra
Prvi cilj je osvojitev naslova, zato morajo v klubu med drugim podaljšati številne pogodbe, nato pa: "Zagotovo je treba stabilizirati ekipo. Narediti ekipo, ki bo dolgoročno na sceni in utrditi temelje kluba, nato pa na tem graditi. Moram povedati, da je ekipa v redu, motivirana, dela se dobro. Atmosfera je dobra in vse 'štima'."

Naslednji dnevi bodo pokazali, ali je res vse tako lepo, kot se sliši. Že jutri pa Olimpijo čaka tretja pripravljalna tekma. Nasprotnik bo drugoligaš Gorica.

Domžale premagale Aluminij

Nogometaši Domžal so na pripravljalni tekmi pred nadaljevanjem državnega prvenstva v Kidričevem pred praznimi tribunami premagali Aluminij z 1:0 (1:0). Edini gol na tekmi je v 19. minuti po kotu, ki ga je izvedel Senijad Ibričić, z glavo dosegel Nikola Vujadinović.

Mijatović: Jeseni bi bile lahko tribune že polne