Luke Shaw je postal eden izmed najbolje plačanih branilcev na svetu. Foto: Reuters
Luke Shaw je postal eden izmed najbolje plačanih branilcev na svetu. Foto: Reuters

Shaw po težavah s poškodbami v pretekli sezoni zdaj redno igra in hitro je dobil bogato nagrado. Prejšnja pogodba bi se iztekla poleti, po novi pogodbi pa bo prejemal osem milijonov evrov na leto. Postal je eden izmed najbolje plačanih branilcev na svetu.

Verjame, da se bo kmalu vse obrnilo na bolje
"Komaj čakam, da nadaljujem napredek pod vodstvom Mourinha. Mislim, da je le še vprašanje časa, ko se bo vse obrnilo na bolje. Naša ekipa ima strah vzbujajoč talent, to je prav posebna skupina igralcev. Veliko fantov je lačnih lovorik," je pojasnil Shaw, ki je pred štirimi leti prišel iz Southamptona.

"Luke si je z dobrimi igrami zares zaslužil novo pogodbo. Trdo je delal in se precej izboljšal. Zelo sem vesel, da smo v klubu zadržali talentiranega angleškega reprezentanta," je poudaril Mourinho, ki se je v zadnjem krogu angleškega prvenstva rešil v zadnji minuti proti Newcastlu, ko se mu je stolček že pošteno tresel. Rdeči vragi so nadomestili zaostanek z 0:2 in z golom Alexisa Sancheza zmagali s 3:2.

V soboto ob 13.30 je na sporedu derbi 9. kroga Premier lige na Stamford Bridgeu, Chelsea bo gostil Manchester United, ki za vrhom lestvice zaostaja že sedem točk.