Ronald Koeman je ostal brez obetavnega najstnika. Barcelona blesti v Ligi prvakov, v prvenstvu pa ji ne gre po načrtih. Foto: EPA
Ronald Koeman je ostal brez obetavnega najstnika. Barcelona blesti v Ligi prvakov, v prvenstvu pa ji ne gre po načrtih. Foto: EPA

Fati je bil eden najvidnejših posameznikov katalonske zasedbe v tej sezoni, na desetih odigranih tekmah v španskem prvenstvu in v Ligi prvakov je dosegel pet golov.

Operativni poseg, ki ga je opravil zdravnik Ramon Cugat, je bil uspešen.

Madridski Real vsaj mesec dni brez Valverdeja
Urugvajski reprezentant Federico Valverde bo po prvih ocenah najmanj mesec dni zunaj tekmovalnega pogona. Po nedeljskem porazu madridskega Reala v Valencii z 1:4 v španskem prvenstvu je podroben zdravniški pregled pokazal, da ima 22-letnik razpoko v kosti golenice na desni nogi. Valverde je v Valencii igral do 76. minute, nato ga je zamenjal Toni Kroos.

Urugvajca tako ne bo v kadru madridskega moštva na domačih tekmah proti Villarrealu, Alavesu in Sevilli, prav tako bo manjkal na naslednjih treh tekmah Lige prvakov proti Interju, Šahtarju in Borussii iz Mönchengladbacha.

Vrnil pa bi se lahko za mestni derbi z Atleticom, ki bo na sporedu 12. ali 13. decembra. 22-letni Valverde je v Realu od leta 2016, prišel je iz urugvajskega Penarola. V letošnji sezoni je odigral osem tekem v La ligi in dosegel tri gole, v Ligi prvakov pa je odigral vse tri tekme.