Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Judo - Arhiv

Veličasten sprejem za bronasto "Luco"

Slovenski judoisti so se v nedeljo zvečer vrnili v Slovenijo. Na ljubljanskem letališču so sprejeli Lucijo Polavder, ki je v Pekingu osvojila bron.

Lucijin podvig dočakali kar v Luciji

Poškodbo in neuspeh na prejšnjem OI-ju je judoistka Lucija Polavder več kot uspešno prebrodila v Pekingu, kjer ji je roke pred odločilnim bojem zmasirala kar Urška Žolnir.

"Lucin" bron težak 132 kilogramov

Nov izjemen uspeh slovenskega športa! Po srebru plavalke Sare Isakovič je za drugo medaljo v Pekingu poskrbela judoistka Lucija Polavder, ki je osvojila bron.

Fenomen iz Griž z ledenim obrazom

Nepozabna pekinška pot do olimpijskega odličja Lucije Polavder je lahko za zgled mnogim Slovencem: mirno, delavno, a vedno "na vse ali nič".

Slovenskemu orjaku na pomoč priskočila Kanadčana

Slovenski orjak judoist Matjaž Ceraj je moral za sparing partnerja v Pekingu najprej uporabiti trenerja Filipa Leščaka, nato pa težavo le rešil.

Se bo Japonska vrnila na svetovni prestol?

Na tatamijih v Pekingu se bo za medalje potegovalo kar 386 judoistov v po sedmih kategorijah v moški in ženski konkurenci. Med njimi tudi pet Slovencev.

Zastavo na odprtju bo nosila Žolnirjeva

Čast nosilke slovenske zastave na odprtju olimpijskih iger v Pekingu je pripadla judoistki Urški Žolnir, ki že ima medaljo z OI-ja, saj je bila v Atenah bronasta.