Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Kajak-kanu - Arhiv

Je Kauzer naredil kaj premalo? Ne, kvečjemu kaj preveč

Na olimpijskih igrah je olimpijski finale željno pričakoval kajakaš Peter Kauzer. Svetovni prvak je bil favorit za kolajno, vendar ob napakah končal na šestem mestu. Razočaranje je bilo veliko.

Kauzer "kavčarjem": Svetovni prvak ne more le upati na finale

Kajakaš Peter Kauzer je bil po neuspelem naskoku na olimpijsko medaljo razumljivo razočaran. Kljub temu pa je odločen edino še manjkajočo lovoriko loviti čez štiri leta v Riu de Janeiru.

Video: Kauzer ostal brez olimpijske medalje

Kajakaš na divjih vodah Peter Kauzer ni vzdržal velikih pritiskov. Na olimpijskih igrah v Londonu, kamor je prišel po zlato medaljo, je v slalomu osvojil 6. mesto.

Video: Savšku se je finalni nastop ponesrečil

Benjamin Savšek je meril visoko, a se mu je finalni nastop v kanuju popolnoma ponesrečil. Z osmimi dotiki vrat je tekmovanje končal na osmem mestu.

Foto/video - Terčeljeva ob uvrstitvi v polfinale: Kaj hočemo, dobri smo!

V kvalifikacijah sta bila uspešna tudi preostala slovenska čolna v slalomu na divjih vodah. Sašo Taljat in Luka Božič sta bila v kanuističnem dvojcu 6., Eva Terčelj pa med kajakašicami 11.

Video: Kauzer v kvalifikacijah peti, Savšek celo drugi

Eden izmed glavnih slovenskih adutov za kolajno Peter Kauzer je kvalifikacije kajakašev v slalomu na divjih vodah na OI v Londonu končal na 5. mestu.

Taljat: Ne skrivava želje po kolajni

Sašo Taljat in Luka Božič sta se maja tudi z nekaj sreče uvrstila na OI (če bi bila na EP-ju osem desetink sekunde počasnejša, Londona ne bi videla), a tja potujeta kot skrita aduta za kolajno.

Kauzer: Druga priložnost zagotovo ne bo zamujena!

"Zdrava pamet pravi, da grem po zlato in nič drugega," preprost in jasen cilj Petra Kauzerja, ki bo v Londonu največji slovenski adut za olimpijski naslov.

Divje vode s slovaškim, a mogoče tudi s slovenskim okusom

Slalom na divjih vodah v kanuju in kajaku je bil že na robu izbrisa iz olimpijskega programa, a na srečo Slovaške se to ni zgodilo. Svoje adute, tudi na mirnih vodah, bo imela tudi Slovenija.

V Londonu po 88 letih vrnitev mešanih teniških dvojic

Od Pekinga do Londona se je v olimpijskem sporedu zgodilo kar nekaj sprememb, pri čemer so največ pridobile boksarske in teniške mešane dvojice, ki jih čaka Wimbledon.

Sašo Taljat

Obisk protidopinške agencije. Potreboval sem dve uri, da sem odtočil. Očitno sem bil živčen pred srčkano punco, ki me je testirala.