Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Strelstvo - Arhiv

Slovenci 10. dan: Maček za goloba ob finale, Debevec 27.

Boštjan Maček je v streljanju na glinaste golobe osvojil 7. mesto, za preboj v finale pa mu je zmanjkala le ena točka. Rajmond Debevec je bil v kvalifikacijah malokalibrske puške v trojnem položaju ...

Mikolič: "Po 34 letih dela z Rajmondom bi si olajšal breme"

Rajmond Debevec ni le najstarejši slovenski olimpijec z osvojeno olimpijsko medaljo, ampak tudi športnik z najstarejšim, a vitalnim trenerjem. Brez Lojzeta Mikoliča zlato-bronaste naveze ne bi bilo.

"Solza zaradi medalj že dolgo ne točim več"

49-letni slovenski strelski šampion je kljub ukradeni puški in nadležni starostni daljnovidnosti našel zase "tržno nišo" in prvič v karieri osvojil medaljo na 50 m leže.

Video: Olimpijske medalje imajo rade Rajmonda

Zimzeleni Rajmond Debevec je olimpijsko medaljo osvojil tudi v Londonu. Z malokalibrsko puško leže je zadel 701 krog, kar mu je prineslo bron.

Slovenski nastopi: prvi dan najvišje Anja Klinar

10. mesto Anje Klinar, 11. mesto Žive Dvoršak, razočaranje Damirja Dugonjića in grenak priokus kolesarjev po 20. mestu Janija Brajkoviča so glavni slovenski poudarki uvodnega dne olimpijskih iger.

Maček namerno izpustil nekaj strelov

Strelec Boštjan Maček je zadovoljen, ker je v London prispel že prejšnji teden, saj je imel več priložnosti za nemoten trening.

Na OI le atletov, plavalcev in judoistov več kot strelcev

Kar 390 strelcev in strelk iz 108 držav bo sodelovalo na olimpijskih igrah v Londonu. Več nastopajočih bo le v treh športih: atletiki, plavanju in judu. Nastopili bodo tudi trije Slovenci.