Beno Lapajne ima poškodovano mišico v komolčnem sklepu. Foto: RTV SLO
Beno Lapajne ima poškodovano mišico v komolčnem sklepu. Foto: RTV SLO
Požunov drugi začetek

"Želim si, da bi bilo sodelovanje plodno in korektno," je dejal Požun in imel s tem verjetno v mislih svojega predhodnika Kasima Kamenico, ki ga je rokometna zveza v čudnih okoliščinah odpustila. Moštvo se bo na evropsko prvenstvo pripravljalo v Brežicah, Kopru in Velenju. Med petimi prijateljskimi tekmami omenimo dvoboj proti Švedski 6. januarja.

Vugrinec še pripravljen sodelovati
"V primerjavi s seznamom Kamenice je na mojem nov le Roman Pungartnik, ki zaradi zelo dobrih predstav v nemški ligi in Ligi prvakov ni sporen," pravi Požun. Na Norveškem ne bosta igrala Aleš Pajovič in Renato Vugrinec. Slednji je selektorju zatrdil, da je pripravljen v prihodnje pomagati, če bo "primanjkljaj" na položaju desnega srednjega.

Španska legionarja pesti poškodba
Težave s poškodbami imata Beno Lapajne in Zoran Lubej. Zbor reprezentance bo na božič. Do 30. decembra se bo ekipa pripravljala v Brežicah, vmes pa se odpravila v Beograd, kjer bo 28. decembra igrala prijateljsko tekmo s pomlajeno olimpijsko reprezentanco Srbije. Uroš Zorman se bo pripravam pridružil 28. decembra, Roman Pungartnik in Vid Kavtičnik pa 1. januarja. Prvenstvo bo od 17. do 27. januarja na Norveškem.

T. O.

Požunov drugi začetek