Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

EP v rokometu 2008 - Arhiv

Danci odlične igre potrdili z naslovom

7 minut in 40 sekund je potreboval danski stroj v finalu EP-ja, da se je ogrel, nato pa je začel mleti. Hrvati so padli še drugič, s 24:20.

Prvenstvo brez prave duše

Vsaka stvar se enkrat konča. Za nami je 47 tekem 8. evropskega prvenstva, prav tako smo preživeli 13 prijetnih, a ne nepozabnih dni v Stavangerju in Lillehammerju.

Infarktna sobota v Lillehammerju

Na žalost so noči vse krajše. V petek najprej potovanje, pozneje namestitev, malce TV-ja, in ko pogledaš na uro, ena.

Veliki trenutek še za Dance

Po hrvaških so na Norveškem prvi nastop v finalih EP-jev dočakali še danski rokometaši. Za to je v polfinalu padla Nemčija s 26:25.

"Lac" odločil vojno proti Franciji

Hrvaški rokometaši so po odločilnem golu Lackovića v prvem polfinalu EP-ja dobili zadoščenje in ugnali favorizirane Francoze s 24:23.

Hrvati iščejo rešitev za francoski rebus

Že na 3. zaporednem prvenstvu se bodo v izločilnih bojih srečali rokometaši Hrvaške in Francije. Trikolori so dobili oba zadnja obračuna.

Čaka nas olimpijski Lillehammer

Tokrat se vam oglašam kar z vlaka. Danes je dan preseljevanj in odhodov. 10 reprezentanc je že na poti domov, 6 pa jih čaka še na zadnje obračune.

Lazar: Nimamo se česa sramovati

Tako Vojko Lazar kot Uroš Šerbec delita mnenje, da so slovenski rokometaši dali vse od sebe, a so bili Danci tokrat pač boljši.

Slovenija ni imela dinamita za senzacijo

Slovenskim rokometašem ni uspel veliki met. V odločilni tekmi za polfinale so izgubili proti Dancem (28:23), s čimer je tudi konec upov na olimpijske igre.

Obstaja zdravilo za danski strup?

Fantastična zmaga nad Norveško je slovenskim rokometašem odprla celo pot do polfinala EP-ja, ki pa vodi le prek strah vzbujajočih Dancev.

Šerbec: Proti Dancem derbi drugega dela

"Bil sem navdušen nad potekom tekme in pristopom. Nismo pričakovali takega podviga," je bil prvi komentar Uroša Šerbca po zmagi nad Norvežani.

Živi še celo upanje na medaljo

Slovenski rokometaši imajo po veličastni zmagi nad Norvežani s 33:29 še možnosti za uvrstitev v polfinale. V četrtek bo treba ugnati še Dance.

Hrvati so se dolgo mučili, Danci ne

Danski rokometaši so bili na EP-ju po torkovi zmagi proti Hrvatom za 10 golov boljši še od Poljakov (36:26). Že v 14. minuti so vodili z 9:3.

Milovanovič: Kritičnost narašča

Včerajšnja zmaga naše reprezentance proti Črni gori je ohranila upanje na olimpijske kvalifikacije, hkrati pa vzpodbudila upanje na zmago proti Norveški in Danski.

V Lillehammerju bodo opravili dva žreba

V Lillehammerju bodo konec tedna izžrebali kvalifikacijske pare za nastop na ženskem EP-ju v Makedoniji in na moškem SP-ju na Hrvaškem.

Slovenske rokometaše čakajo Vikingi

Slovenijo na rokometnem EP-ju v sredo ob 20.15 čaka obračun z gostiteljico Norveško, neposrednim tekmecem za kvalifikacije za OI.

Čotar: "Še vedno imamo velike rezerve"

Bojan Čotar in Slavko Ivezič sta po tekmi proti Črni gori optimistična in menita, da lahko Slovenija preseneti tudi Norveško in/ali Dansko.

Danci ponižali Červarjevo četo

Po suverenem sprehodu skozi "slovensko skupino" so hrvaški rokometaši v prvi tekmi drugega dela EP-ja proti Danski doživeli prvi poraz: 20:30.

Lep torek v rokometnem Stavangerju!

Vse se, če seveda imaš srečo, v življenju zgodi prvič. Danes smo doživeli prvi dvoboj naše in črnogorske reprezentance.

Do zmage težje od pričakovanj

Slovenski rokometaši so na EP-ju na Norveškem z zmago proti Črni gori z 31:29 ohranili upanje na uvrstitev na OI. Polčas: 16:13.

Prijavite se na e-novice