Tim Cokan med podpisovanjem pogodbe v klubskih prostorih. Foto: Twitter CPL
Tim Cokan med podpisovanjem pogodbe v klubskih prostorih. Foto: Twitter CPL

19-letni in 190 cm visoki Cokan igra na položaju desnega krila. Širši slovenski in evropski rokometni javnosti se je na najboljši možen način predstavil na tekmi v Flensburgu, kjer je dosegel 6 zadetkov ob 100-odstotnem izkupičku.

Cokan: Podpis pogodbe potrditev dobrega dela
"Podpis pogodbe do leta 2024 je zame potrditev dobrega dela v preteklih letih in motivacija za prihodnost. Trudil sem bom na vsakem koraku, na in zunaj rokometnih igrišč, da upravičim ponujeno zaupanje. Upam, da bom zgled vsem mladim, ki prihajajo za menoj. Čaka me še veliko trdega dela in dokazovanja, da pridem na najvišjo možno raven. Veselim se nove sezone, ki bo zagotovo zelo zanimiva,"
je dejal Cokan.

Ocvirk: Tim ima vse karakteristike, da postane vrhunsko krilo
"Veseli me, da se je klub uspel dogovoriti s Timom za dolgoročno sodelovanje. Je odličen, marljiv, poslušen fant, ki še ima prostor za dodaten napredek. Gre za visoko, moderno krilo, ki bo zaostrilo konkurenco na svojem položaju. Ima vse karakteristike, da lahko ob trdem delu postane vrhunsko krilo. Gre za lepo priznanje za doma vzgojenega fanta, ki stopa na pot profesionalnega športnika,"
pa je povedal trener pivovarjev Tomaž Ocvirk.