Martina Navratilova je prava teniška legenda, v džungli pa jo čakajo povsem drugačni izzivi. Foto: EPA
Martina Navratilova je prava teniška legenda, v džungli pa jo čakajo povsem drugačni izzivi. Foto: EPA

Oddaja se bo začela v nedeljo, vsak dan pa bo moralo deset bolj ali manj slavnih osebnosti premagati kakšno težko, pogosto tudi gnusno nalogo. Gledalci zvezdnike počasi izločajo, na koncu ostane le zmagovalec, ki je imenovan kralj džungle. V tokratni oddaji bo sodeloval tudi 71-letni George Takei, ki je zaslovel kot Mr. Sulu v nadaljevanki Zvezdne steze. Sodelovalo bo pet žensk in pet moških, starih med 24 in 72 let, vsi so zelo priljubljeni v Angliji. Velikokrat se zgodi, da v džungli nastane kakšna ljubezenska avantura, ki gledalce seveda še posebej drži pred zasloni.

Čaka jo posebna avantura
"Ne vem, v kaj se spuščam. Zaupam v svoje sposobnosti in navajena sem se prilagoditi okolju," je pred snemanjem za BBC povedala 52-letna igralka, ki je v karieri osvojila 50 naslovov na turnirjih za grand slam. Wimbledon je osvojila kar devetkrat, skupaj pa ima v vitrini 18 posamičnih naslovov za grand slam.

Strah jo je kač in pajkov
Imenovana je bila za drugo najboljšo teniško igralko 20. stoletja, boljša je bila le izjemna Nemka Steffi Graf. Profesionalno se je s tenisom ukvarjala kar 31 let (1975-2006). V karieri je zaslužil več kot 21 milijonov ameriških dolarjev, kar jo uvršča na 4. mesto vseh časov. Čehinja, ki od leta 1975 živi v ZDA, je vendarle priznala, da bo morda na trenutke zelo težko, saj se zelo boji kač in pajkov.

C. R.