Hentai risani junaki so vedno
Hentai risani junaki so vedno "bogato obdarjeni". Foto: EPA

Medtem ko se zgodbe v pornografskih filmih v Evropi in ZDA vrtijo okoli "dostavljavca pic z veliko klobaso", je na Japonskem nekaj povsem običajnega, da brat vsako noč zadovolji sestro, učenci se strogi učiteljici maščujejo tako, da jo ugrabijo, slečejo, vklenejo in otipavajo, nato pa "za kazen" po njej izbrizgajo še svoje seme. Sin najde mamo v kopalnici z vibratorjem, ta pa mu nato pokaže, kako se rožnata igračka uporablja, hudobni vladar zajame mlade šolarke, nato pa iz njih naredi spolne sužnje.

Velik poudarek je na zvoku, saj vroče vzdihovanje deklet nikjer drugje ni slišati tako "prav iz globin", tudi grafična podoba v hentai risanih filmih je izdelana do potankosti - bradavičke otrdijo pod oprijetimi srajčkami, hlače nenadoma postanejo pretesne. Prostora za realnost v hentai izdelkih ni - silhueta seksi dekleta je videti, kot da ima mere 190-60-120, saj imajo praktično vse igrane junakinje ogromne prsi, ozek pač, napete ritke, o celulitu in odvečnih kilogramčkih ni ne duha ne sluha.

"Perverzne" zgodbice in stripi
Beseda hentai v japonskem uličnem slengu sicer pomeni "perverzno", Japonci pa te risane filme in stripe naravnost obožujejo. A zdaj je vmes posegla cenzura, saj so mestne oblasti v Tokiu mladoletnim osebam prepovedale nakup stripov in filmov, ki vsebujejo prizore incesta, posilstev in nasilnega seksa.

Deset največjih založniških in produkcijskih hiš pa je že skočilo v zrak in napovedalo bojkot največjega mednarodnega sejma animacij, ki ga bo gostil Tokio, saj prav pubertetniki predstavljajo velik tržni delež pri kupovanju hentai stripov in risanih filmov.

V spodnjih videoposnetkih smo zbrali tudi nekaj kratkih (neeksplicitnih) posnetkov iz hentai risanih filmov.