Niti Jerryju Seinfeldu ni jasno, kaj točno bo počel na novem albumu raperja Waleja. Foto: EPA
Niti Jerryju Seinfeldu ni jasno, kaj točno bo počel na novem albumu raperja Waleja. Foto: EPA

Raperju s pravim imenom Ralph Victor Folarin, ki je leta 2008 objavil konceptualni album The Mixtape About Nothing - navdih zanj je našel prav v enem izmed najbolj priljubljenih 'sitcomov' vseh časov, Seinfeldu, je uspel veliki met. Na svojem novem, petem studijskem albumu gostuje namreč njegov priljubljeni komik Jerry Seinfeld.

STAVKA JAVNEGA SEKTORJA

Stavkovne zahteve:

1. Ohranitev delovnih mest v javnem sektorju

2. Pogajanja o masi plač ter o pogojih dela v javnem sektorju za leti 2013 in 2014

3. Utrditev socialne države in ohranitev kakovosti javnih storitev

4. Spoštovanje veljavnih dogovorov in stavkovnih sporazumov

Zaposleni in sodelavci RTV Slovenija se pridružujejo stavki

Začela se je splošna stavka javnega sektorja

Ta je rade volje privolil v sodelovanje z Walejem, čeprav mu ni bilo ravno jasno, zakaj je k sodelovanju povabil ravno njega: "Poklical me je, malo sva se pogovorila in družila. Želel je, da nekaj ustvariva skupaj, meni ni bilo jasno kaj, a pomembno je, da on ve, kaj želi. Začel sem poslušati njegovo glasbo, ki mi je sčasoma postala všeč, tako da sem na koncu sprejel ponudbo."

Komik, oče treh otrok, je razkril tudi, da je njegova žena Jessica najbolj vesela njegovega sodelovanja z Walejem: "Ko sem rekel ženi, da bom delal s tem raperjem, mi je ona rekla, da je to njen priljubljeni hiphop glasbenik in da ima vse do njegove skladbe, ki jih je do zdaj posnel. Tako da, on je všeč njej, jaz sem všeč njemu, jaz pa nimam pojma o ničemer."

Album je že v procesu nastajanja, mi pa z radovednostjo pričakujemo, kako se je v raperskih vodah znašel Jerry. Do takrat prisluhnite nekaj skladbam s prej omenjenega Walejevega albuma, ki je seinfeldovsko obarvan.