Sveža preobleka pesmi Love Story, ki sicer pripoveduje zgodbo o ljubimcih in se konča s pravljičnim koncem, zdaj predstavlja in prikazuje ljubezen med izvajalko in oboževalci. Video z besedilom tako vsebuje fotografije in posnetke z nastopov in iz zaodrja ter fotografije, ki dokumentirajo spoznavanje oboževalcev skozi kariero pevke, ki je prejela že več grammyjev.

Love Story (Taylor’s Version) je tako prva pesem z njenega na novo posnetega albuma Fearless, ki je bil sicer izdan že pred več kot desetletjem, delček pesmi pa je bil že pred časom razkrit v oglasu za Match, spletno stran za zmenke, reklamo je režiral Ryan Reynolds.

Pevka je že razkrila naslovnico in seznam pesmi na albumu Fearless (Taylor's Version). Ta bo vključeval 20 pesmi z originalnega albuma, pridružilo pa se jim bo tudi šest pesmi, ki jih je Swiftova sicer napisala med snemanjem prvotnega albuma, ko je bila stara med 16 in 18 let.

Svoj podvig, da bo na novo posnela šest albumov, je po številnih težavah s Scooterjem Braunom, ki si je, potem ko je njegovo podjetje kupilo založbo, ki je izdajala njene albume, prilastil vse njene originalne posnetke, napovedala že leta 2019. "Izvajalci si bi morali lastiti svoje lastno delo iz veliko razlogov, najočitnejši pa je ta, da je izvajalec tisti, ki zares pozna svoje delo," je dejala izvajalka v svojem zapisu oboževalcem na družbenih omrežjih in dodala, da z novo različico albuma želi povedati celotno zgodbo, saj le ona ve, katerim pesmim ni uspelo dobiti mesta na albumu, čeprav so ji bile pri srcu.

Odločena je, da svoj projekt izpelje

"Fearless je bil album poln čarovnije in radovednosti, blaženosti ter obupa mladosti. Bil je dnevnik pustolovščin in raziskovanja najstniškega dekleta, ki se je z vsako razpoko v fasadi pravljičnega konca, ki so ji ga prikazovali filmi, nekaj naučilo," je zapisala in dodala, da se je v obdobju tega albuma med njo in oboževalci spletla izjemno močna vez. "Ta proces je bil bolj izpolnjujoč in čustven, kot sem si predstavljala, in zaradi tega sem še bolj odločena, da na novo posnamem vso svojo glasbo," je priznala v svoji objavi, poroča Rolling Stone.

Uradnega datuma albuma pevka, ki je v preteklem letu oboževalce obdarila že z albumoma Folklore in Evermore, sprva še ni objavila, a so bili na prvi pogled naključni deli v čustvenem besedilu na družbenih omrežjih napisani z velikimi tiskanimi črkami. Oboževalci so kmalu razvozlali, da poudarjene črke sestavljajo datum izida: 9. april (April Ninth).