Lado se je na gledaliških deskah preizkusil tudi v 'bitki med spoloma', predstavi 5moških.com. Foto: MMC RTV SLO
Lado se je na gledaliških deskah preizkusil tudi v 'bitki med spoloma', predstavi 5moških.com. Foto: MMC RTV SLO
Ajda Smrekar in Katarina Čas
Katarina na premieri 'telenovele' Strasti, v družbi soigralke Ajde Smrekar. Katarina je večkrat poudarila, da je igra njena strast. Foto: MMC RTV SLO

Predtem: Katarina Ladu pokaže test nosečnosti. Modra. Lado ostane brez besed. Naslednji prizor: Katarina poskakuje v trgovini z otroškimi vozički in Ladu razlaga, kako se modeli razlikujejo med seboj. Lado zmedeno in v tišini gleda. Spet doma. Katarina v visoki nosečnosti, neurejena in z očali muhasto spreminja razpoloženje in v isti minuti prehaja od smeha do joka, Lado pa ne ve, kaj bi. In čez leto ali dve: Srečna družinica - mami Katarina, oči Lado, sin in zlati prinašalec se radostno preganjajo po snegu in srečno odidejo v neznano. Konec.

To niso poročila kakšnega paparaca ali pogled v prihodnost, ampak približni in grobo opisani "domači" videoposnetki, ki popestrijo novo, zelo simpatično monokomedijo na slovenski sceni, Fotr, v kateri ima glavno vlogo voditelj, dobrodelnik in pevec Lado Bizovičar. Popravek, glavno vlogo ima njegov 'ta mal', on le opisuje vse prigode in nezgode, ko se zakonca odločita za naraščaj. Monokomedijo, ki jo je režirala Nataša Barbara Gračner in ki ima podnaslov Humorna izpoved sveže pečenega očeta, smo lahko v ponedeljek prvi predpremierno videli v Cerknici, premiero pa bo doživela v sredo v Ljubljani.

Vedno sta se skrivala očem javnosti
Da se v kratkih filmčkih kot "žena" glavnega junaka pojavlja Katarina, je za mnoge presenetljivo, saj sta prav Lado in Katarina do zdaj veljala za tisti parček na slovenski estradi, ki se je vztrajno izmikal skupnemu fotografiranju, dolgim intimnim "razodetjem" za tračarske revije in ponujanjem medijev vsakršne, še tako nepomembne novosti o njima. Še več, na MMC-ju se spomnimo, da je Katarina, ko smo jo kot glavno igralko v (propadli) dnevni nadaljevanki Strasti gostili v naši spletni klepetalnici, že vnaprej zabičala, da ne bo odgovarjala na nikakršna vprašanja v zvezi z Ladom in naj ga ne omenjamo niti v isti novici z njo.

Očitno pa je po "pretresu", ko sta se po nekajletni zvezi razšla, nato pa nedavno spet našla, v njunem odnosu zapihal svež veter. Plavolaska, ki velja za eno najlepših Slovenk, se je ta čas tolažila v objemu kreativnega direktorja Pristopa Aljoša Bagole, o Ladu pa se je namigovalo, da se je "zatekel" k prikupni balerini Ani Klašnja.

A Lado in Katarina sta zdaj spet par oziroma v monokomediji že kar mož in žena, ki skupaj premagujeta zagate starševstva. Bosta šla tudi v resničnem življenju kmalu po tej poti, ki jo še kako dobro pozna tudi Ladov (nekdanji?) sovoditelj, igralec Jurij Zrnec, ki mu je žena Sabina pred dobrima dvema letoma rodila hčer Leni?