Maja je navdušena nad svojo naslednjico. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer
Maja je navdušena nad svojo naslednjico. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer
Eva Boto
Martina Majerle, Katja Koren, Sandra Feketija in Ana Bezjak - spremljevalne pevke, ki so stale Evi za hrbtom na letošnji Emi ... Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer
Maja Keuc
... so stala tudi Maji za hrbtom pri izvajanju No One. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer

"Do izraza pride tudi njen glas, tako da sem vesela, da je zmagala njena pesem," je bila Štajerka vesela za Evo. Ob omembi podobnosti pesmi Verjamem z evrovizijsko zmagovalko iz leta 2007 Molitvo, ki jo je zapela Marija Šerifović - "zakrivil" pa ju je isti avtor glasbe in aranžmaja Vladimir Graić (besedilo za Evo je napisal Igor Pirkovič) - smo Majo vprašali, če bo podobnost za Slovenijo prednost ali slabost. "Jaz srčno upam, da plus," nam je odvrnila pevka.

Evi želi samo najboljše
Sicer pa je bil nedeljski večer za Majo nabit z nostalgijo. "Jaz že cel dan malo po malo jokam. Evi res privoščim. Samo enkrat se ti to lahko zgodi v življenju oz. saj se lahko tudi večkrat, ampak tisti prvič je res nekaj posebnega in naj se samo prepusti občutku," je prepričana Maja in ob tem dodaja: "In še super punce ima za sabo." Ob tem je mislila na spremljevalne pevke - uveljavljeno štiriperesno evrovizijsko deteljico v sestavi Katja Koren, Sandra Feketija, Martina Majerle in Ana Bezjak - ki je spremljala Evo pri skladbi Verjamem, prav tako pa je spremljala Majo lani v Düsseldorfu pri skladbi No One.

Pred najhujšim tednom, ki zdaj čaka Evo, pa je Maja svetovala: "Naj se danes malce naspi, potem pa naj medije dozira, da se ne bo preveč izčrpala, boga reva."