Najprimernejši za šov bodo povabljeni v uradni del šova, na avdicije pred sodniki, ki za zdaj ostajajo skrivnost. Foto: Misija Evrovizija
Najprimernejši za šov bodo povabljeni v uradni del šova, na avdicije pred sodniki, ki za zdaj ostajajo skrivnost. Foto: Misija Evrovizija
Misija Evrovizija
Kdo bo nasledil Majo Keuc? Foto: Žiga Culiberg
Klemen Slakonja
Oddajo bo vodil igralec in imitator Klemen Slakonja. Foto: Žiga Culiberg

V prvem krogu avdicij bodo kandidati najprej zapeli pred komisijo. Avdicije bodo potekale med 26. in 30. avgustom po Sloveniji, in sicer med 12. in 18. uro. Komisija bo poslušala in ovekovečila vse kandidate.

Med 26. in 30. avgustom bodo v času od 12. do 18. ure potekale avdicije po vsej Sloveniji.

Najprimernejši za šov Misija Evrovizija bodo povabljeni v uradni del oddaje, na avdicije pred sodniki. Ti bodo skupaj z gledalci tudi tisti, ki bodo izbirali zmagovalca šova Misija Evrovizija.

Najprimernejši kandidati za šov bodo povabljeni v uradni del šova, na avdicije pred sodniki, ki za zdaj ostajajo skrivnost.

Možnost sodelovanja tudi brez prijave
Tisti, ki še niso zbrali poguma ali se o sodelovanju še odločajo, imajo možnost prijave tudi na samem kraju avdicij. Vse informacije o sodelovanju na avdicijah najdete na spletni strani www.misijaevrovizija.si.

Ustvarjalci šova sporočajo, da se lahko potencialni tekmovalci odločijo tudi zadnji trenutek in se prijavijo na samem kraju avdicije.
Vse informacije najdete na www.misijaevrovizija.si

RTV Slovenija sledi svetovnim smernicam
Mnogo uspešnih glasbenih izvajalcev je doživelo svoj preboj v svet glasbe prav s pomočjo šovov, ki enakovredno omogočajo predstavitev vsem. Prav taki šovi pa so se izkazali za zmagovalno kombinacijo v zadnjih letih tudi na izboru za pesem Evrovizije. Tako letošnja zmagovalca (Azerbajdžan - Ell in Nikki) kot lanska zmagovalka (Nemčija - Lena) so bili izbrani po sistemu izbiranja, kot ga je letos ubrala RTV Slovenija.

Spremljajte Misijo Evrovizijo na Facebooku ...


... ali Twitterju!

"Tako je cilj Misije Evrovizije najti najboljšega in nato poiskati pravo pesem. Za vse, ki verjamejo, da lahko nasledijo Majo Keuc, je to odlična priložnost," sporočajo ustvarjalci šova.

Glas, karizma, strast, pogum, prepoznavnost ... Kaj od tega, če ne vse, bo definiralo letošnjega zmagovalca?