Foto: Netflix
Foto: Netflix

Intimni prvi vpogled v dokuserijo, ki prihaja na Netflix ta mesec, vključuje zasebne fotografije para, vključno z njunim poročnim sprejemom, potovanjem v Afriko in Meghanino nosečnostjo.

Poleg trenutkov radosti serija prikazuje tudi dobro znane težave, s katerimi naj bi se par spopadal, ko sta bila pod žarometi javnosti. Meghan si tako na neki točki briše solze z obraza, par pa je ujet tudi v napetem trenutku med slovesnostjo ob dnevu Commonwealtha leta 2020 – njun zadnji dogodek ob kraljevi družini, preden sta sestopila s svojih položajev znotraj monarhije.

V napovedniku par razkrije tudi, zakaj sta se odločila deliti svojo zgodbo s svetovno javnostjo. "Nihče ne vidi, kaj se dogaja za zaprtimi vrati. Moral sem storiti vse, kar je bilo v moji moči, da bi zaščitil svojo družino," pove Harry.

Foto: Netflix
Foto: Netflix

Meghan pa: "Ko je toliko na kocki, mar ni bolj smiselno, da slišite najino zgodbo od naju?"

Pod serijo se je podpisala za oskarja nominirana režiserka Liz Garbus, ki je pred tem že postregla z dokumentarnimi filmi o Marilyn Monroe (Love, Marilyn), Nini Simone (What Happened, Miss Simone?) in Jacques-Yvesu Cousteauju (Becoming Cousteau).

Prvi izlet Harryja v šovbiznis

41-letna Meghan in 38-letni Harry sta večletno pogodbo z Netflixom podpisala septembra 2020. Takrat je New York Times poročal, da bo njuna produkcijska hiša Archewell Productions za Netflix snemala dokumentarne filme, dokumentarne serije, igrane filme, serije in otroške oddaje.

Meghan je v intervjuju za Variety oktobra že malce razkrila, kaj lahko pričakujejo gledalci.

"Lepo je, da lahko nekomu zaupaš z najino zgodbo – izkušeni režiserki, katere delo že dolgo občudujem –, pa četudi to pomeni, da morda končni izdelek ne bi bil enak, kot če bi ga midva ustvarila. Ampak svoje zgodbe nisva povedala zato. Svojo zgodbo sva zaupala neki tretji osebi in to pomeni, da bo podana prek njenega objektiva," je povedala.

"Zanimivo je. Moj mož ni nikdar delal v tej industriji, v šovbiznisu. Zame, ker sem igrala v seriji Nepremagljivi dvojec (Suits), je krasno biti obkrožen s toliko ustvarjalne energije in videti, kako ljudje delajo skupaj in izmenjavajo stališča. To je bilo zares zabavno."