"Informacija je resnična, sva vesela in navdušena. Komentirala ne bi nič drugega, saj želim, da nekatere stvari ostanejo zasebne," je Hana Huljić potrdila za Jutarnji list, potem ko so se govorice razširile po družbenih omrežjih. Bila naj bi v 12. tednu nosečnosti.

45-letni Petar Grašo in 31-letna Hana Huljić sta zvezo začela lani, le nekaj mesecev po tem, ko se je splitski pevec maja lani razšel s pevko Danijelo Martinović, s katero sta bila par 24 let.

Tudi nova Graševa srčna izbranka je pevka. Glasbeno sta sodelovala še celo, preden sta postala par, ko sta leta 2016 posnela pesem Srce za vodiča.

Prve govorice o skupnem naraščaju so se začele pojavljati že oktobra lani, ko je hrvaška javnost izvedela za njuno zvezo, a je Grašo te navedbe takrat še zanikal, poroča index.hr.

"Tonči Huljić, moj zdajšnji tast, je postal še bolj vzoren, odkar je napisal Mašo in je otrokom pred poroko prepovedal kar koli," je takrat dejal Grašo, a se je očitno samo šalil.

Tonči Huljić, Hanin oče, je prav tako uveljavljen hrvaški glasbenik. Lani poleti je posnel Miso Mediterana (Mašo Sredozemlja), po navedbah HRT-ja prvo "pop mašo" na svetu.

Konec lanskega leta se je začelo tudi govoriti, da Grašo in njegova izbranka načrtujeta poroko. Po neuradnih informacijah naj bi se poročila marca.