Grašo in Danijela sta bila eden izmed estradnih parov z najdaljšim stažem. Foto: BoBo
Grašo in Danijela sta bila eden izmed estradnih parov z najdaljšim stažem. Foto: BoBo

Kot poroča revija Story, naj par že nekaj časa ne bi živel skupaj, novice o razhodu pa uradno ni želel komentirati. Skupaj sta preživela več kot 24 let.

Spoznala sta se leta 1995 na Dori, hrvaškem izboru za Pesem Evrovizije v Opatiji, čez dve leti pa sta postala par. Vseeno sta se le redko pojavljala skupaj v javnosti, večkrat pa sta poudarjala, da njuno razmerje ne potrebuje zakona, da bi ju ta držal skupaj.

Kot dodaja portal Index, je Danijela pred nekaj manj kot dvema mesecema objavila skupno fotografijo s pripisom "Naj bo najbolj modro, naj bo morje zate ... Vse najboljše!", s katero je Grašu čestitala za rojstni dan. Pred nekaj dnevi pa je objavila novo pesem, ki nosi naslov Nepobjediva ljubav, in jo pospremila s pripisom o nepremagljivi ljubezni.

Preden je stopila na samostojno glasbeno pot, je Danijela svojo kariero začela v skupini Magazin. Na Evroviziji leta 1998 pa je Hrvaško zastopala s pesmijo Neka mi ne svane, ki jo je napisal prav Petar Grašo.

Tako kot ona je bil tudi on pred pandemijo pogost gost slovenskih glasbenih odrov, kjer je občinstvo razveseljeval z uspešnicami, kot so Volim i postojim, Mjesec iznad oblaka, Nisan više ja sa njon, Ako te pitaju in mnogo drugimi.