Slovenija lahko ponudi oddih prav za vsak okus. Foto: STO
Slovenija lahko ponudi oddih prav za vsak okus. Foto: STO

Minutni video nam pošljite na spodnji naslov:

nalepse@rtvslo.si

in ga objavite na družabnih omrežjih:

Instagram in
Facebook

s ključniki #ifeelslovenia, #mojaslovenija, #nalepsepovejmiskrivnost. Najzanimivejše, najprivlačnejše in najbolj navdihujoče bomo izžrebali ter objavili v jesenski sezoni oddaje Na lepše. Z navdihujočimi prispevki se v žrebu potegujete za lepe nagrade turističnih ponudnikov na različnih koncih Slovenije - vse od Poljanske doline ob Kolpi, Prekmurja, Bleda pa do Ribnice.

Na naslov oddaje pošljite čim zanimivejši, čim bolj atraktiven, odštekan, emotiven minutni video o mikrodestinaciji, kjer ste preživeli svoj najlepši, najbolj nori, najbolj emotiven dopust/trenutek vašega življenja.

Iščemo prostore, kjer ste se na primer zaročili, zaljubili, odljubili, preživeli najlepše trenutke svojega otroštva, najboljše taborjenje, prve poljube, minevanja in zadnja slovesa. Iščemo mikrodestinacije, ki so vas zaznamovale. Prostore, ki so vas spodbudili k ustvarjanju. Iščemo spomine iz krajev, ki so v vas pustili najboljše spomine. Iščemo prostor, kjer ste okusili najboljši kozarec vina, jedli najbolj navdihujočo lokalno jed in dočakali najlepše jutro.

Kje je vaš najljubši skriti kotiček? Foto: STO
Kje je vaš najljubši skriti kotiček? Foto: STO

Iščemo prostore vaših skrivnosti, ki so povezani s kraji, raztresenimi po Sloveniji. Iščemo kraje z okusom, ki še vedno traja.

Najzanimivejše bomo objavili v jesenski sezoni oddaje Na lepše. Z navdihujočimi prispevki se v žrebu potegujete za lepe nagrade turističnih ponudnikov v različnih koncih Slovenije – vse od Poljanske doline ob Kolpi, Prekmurja, Ribnega, Dolenjske, Bleda pa do Vipavske doline.

Nagradna igra poteka v sodelovanju s Slovensko turistično organizacijo in se navezuje na vseslovensko komunikacijsko kampanjo Zdaj je čas. Moja Slovenija, s katero skupaj z gospodarstvom, vplivnimi posamezniki in mediji spodbujamo Slovence k dopustovanju doma, k raziskovanju Slovenije in razkrivanju svojih doživetij.

Vabimo vas, da na svojih družbenih omrežjih delite video, ki ga opremite s ključniki #ifeelslovenia #mojaslovenija in #nalepsepovejmiskrivnost. Video pošljite tudi na naslov naše oddaje nalepse@rtvslo.si.

Nestrpno čakamo vaše zgodbe in skrivnosti krajev, ki so vas navdihnili!

Z najbolj navdihujočimi vsebinami in najkakovostnejšimi prispevki sodelujete v nagradni igri Povej mi skrivnost in se potegujete za privlačne nagrade:

- prenočitev z zajtrkom v družinskem Hotelu in glampingu Ribno na Bledu,
- prenočitev z zajtrkom v Rose Hotelu Bled,
- prenočitev v prestižni Boštjanovi hiši v Hrovači,
- vikend paket v glamping hiškah Eko vasice Rinčica v Srednjih Radencih v Poljanski dolini ob Kolpi,
- prenočitev z zajtrkom v Hotelu Štrk - Lovenjakov dvor,
- doživetje idrijske “Živosrebrne zgodbe svetovne dediščine”,
- doživetje vinskega safarija v Gostilni Termika v kampu Parka Lijak v Ozeljanu,
- vstopnice za kopanje v Rogaški Rivieri Grand Hotela Rogaška,
- vstopnice za turistični ogled proizvodnje v Steklarni Rogaška,
- doživetje urbanega ribolova sredi Ljubljane z Ribiško družino Vevče,
- voden ogled Muzeja Vrbovec,
- voden ogled Muzeja gozdarstva in lesarstva v Nazarja,
- voden ogled Rudnika Sitarjevec v Litiji
- in druge promocijske nagrade I feel Slovenija