Ljubezen je v zraku. Foto: <a href=freedigitalphotos.net">
Ljubezen je v zraku. Foto: freedigitalphotos.net

Prvi polet se bo začel na leedskem mednarodnem letališču in bo potnike odpeljal v prestolnico ljubezni - Pariz. Tam bo sto potnikov, ki bo na poletu iskalo ljubezen svojih sanj, nadaljevalo svoj "lov" med vožnjo po reki Sieni. Vsi potniki bodo potovali zastonji in bodo hkrati del tekmovanja. A izbranci se ne bodo potegovali le za pozornost nasprotnega spola. Najpopularnejša člana tekmovanja si bosta lahko po glasovanju izborila sanjski oddih s petimi zvezdicami.

Tekmovalci so morali za sodelovanje poslati organizatorjem svojo fotografijo in pripisati, zakaj si prav oni zaslužijo mesto na "letalu ljubezni". "Kako bi lahko bil polet še bolj sanjski, če veš, da morda sediš poleg ljubezni svojega življenja na poti v mesto romance! Komaj čakam, da odletimo v Pariz," je dejal eden izmed obrazov novonastalega tekmovanja Mario Falcone, sicer zvezdnik resničnostnega šova The Only Way Is Essex (britanski različici Jersey Shore).

Četudi ljubezen ni zagotovljena s samim mestom na letalu, pa piše Telegraph, da družba že načrtuje naslednji polet, in sicer 24. novembra, ko bodo leteli v Manchester.