Scenarij filma podpisuje Jeff Roda, režijo bo prevzela Vanessa Parise. Foto: AP
Scenarij filma podpisuje Jeff Roda, režijo bo prevzela Vanessa Parise. Foto: AP

Jason Priestley (Brandon Walsh), Shannen Doherty (Brenda Walsh), Jennie Garth (Kelly Taylor), Ian Ziering (Steve Sanders), Luke Perry (Dylan McKay) in Tori Spelling (Donna Martin) so kot liki doživljali številna ljubezenska razmerja drug z drugim, se spopadali z mamili, umori, posilstvi, porokami in drugimi življenjskimi preizkušnjami. Film pa naj bi prikazal vsaj delček resničnih razmerij med zvezdniki serije, se pravi, kako so se razumeli, ko so kamere ugasnile.

Pri Lifetimu so že potrdili snemanje filma o ozadju te priljubljene ameriške megauspešne serije, ki so jo v ZDA predvajali od leta 1990 do leta 2000, navduševala pa je tudi slovenske gledalce. Film bo osvetlil njene vzpone in padce - v desetih letih so namreč večkrat že skoraj odpovedali snemanje serije, preden je ta pridobila svoj kultni status in glavne igralce spremenila v mednarodne zvezdnike.

Zanimivo bo videti predvsem odnos med Garthovo in Perryjem, ki sta kot Kelly in Dylan veljala za enega najbolj priljubljenih TV-parov, zelo blizu pa naj bi si bila tudi v zasebnem življenju. Po drugi strani pa sta Doherty in Priestley pred kamerami upodobila ljubečega brata Brandona in sestro Brendo, v zakulisju pa je bilo med njima precej napeto. Shannen je že med snemanjem serije zaslovela kot problematična igralka, ki je bila nenehno v sporu s soigralci (še posebej z Jennie Garth), zato so jo v četrti sezoni odpustili.