Britney in Sam sta se spoznala na snemanju njenega videospota za Slumber Party. Foto: AP
Britney in Sam sta se spoznala na snemanju njenega videospota za Slumber Party. Foto: AP

“Z najglobljo žalostjo morava sporočiti, da sva izgubila najinega čudežnega otročka v zgodnji fazi nosečnosti," sta zapisala v skupni izjavi na Instagramu. “To je pretresljiv čas za vsakega starša. Morda bi morala malo počakati, preden sva sporočila, da pričakujeva. Ampak sva bila preveč vznemirjena in sva hotela deliti dobro novico.”

40-letna Britney in 28-letni Asghari sta še dodala, da jima njuna ljubezen vliva moč.

Še naprej se bova trudila povečati svojo prelepo družino. Hvaležna sva za vso vašo podporo. Vljudno vas prosiva za zasebnost v tem težkem času.”

Da pričakujeta prvega skupnega otroka, je Britney sporočila v začetku aprila, čeprav je bila objava tako konfuzna, da je kar nekaj ljudi dvomilo, da je pevka, ki ji je sodišče po 13 letih novembra le odpravilo očetovo skrbništvo nad njo, resnično noseča.

"Očetovstva se veselim"

Britney ima sicer z nekdanjim partnerjem Kevinom Federlinom dva sinova, 16-letnega Seana Prestona in 15-letnega Jaydena Jamesa.

“Poroka in otroci so naravni del močne zveze, napolnjene z ljubeznijo in spoštovanjem," je zapisal Sam Asghari aprila, ko sta sporočila, da pričakujeta. “Očetovstvo je nekaj, česar sem se vedno veselil in ga ne jemljem kar tako. To je najpomembnejša naloga, kar jih bom kdaj koli imel.”

Britney Spears in Sam Asghari, ki dela kot vaditelj fitnesa, sta se po petih letih zveze zaročila septembra lani. Spoznala sta se leta 2016 na snemanju videospota za njeno pesem Slumber Party, v katerem je on zaigral.