Ob zapisu je igralka, ki se je v kolektivni spomin najbolj vtisnila po vlogi v seriji Alias, s svojimi sledilci delila tudi nekaj fotografij, na katerih je s svojim očetom, materjo in sestrama. Kot je zapisala, je njen oče umrl v soboto, star 85 let. "Vsi smo bili z njim, mu peli Amazing Grace, ko nas je zapuščal (ali smo ga ponesli na drugo stran ali ga odgnali – dobro vprašanje)," je duhovito zapisala in dodala: "Čeprav ni smrt 85-letnika, ki je živel zdravo, čudovito življenje, nič tragičnega, vem, da je žalovanje neizogibno in da nas čaka na nepričakovanih mestih."

Kot je še poudarila, ob očetovi smrti čuti predvsem hvaležnost: "Hvaležni smo za očetovo nežno naravo in tiho moč. Za to, kako nas je z nagajivim nasmeškom dražil, za to, da je iznašel vlogo aktivnega in vedno potrpežljivega očeta deklet." Skupaj s sestrama se ne bo nikoli naveličala hvaliti svojega očeta in poudarjati, kako čudovit je bil, je še zapisala.

Ob tem se je v imenu celotne družine zahvalila tamkajšnjim zdravstvenim ekipam.

Garner, ki ima iz zakona z Benom Affleckom tri otroke, hčerki Violet in Seraphino ter sina Samuela, se je na družbenem omrežju Instagram svojim staršem poklonila tudi januarja, ko sta praznovala 59. obletnico poroke: "Hvala, mama in oče, ker sta meni in sestrama omogočila tako varen in srečen začetek življenja."