Sama je levinja. Foto: EPA
Sama je levinja. Foto: EPA

Nekdanja plesalka Heather Morris, ki je znana tudi po svoji vlogi Brittany S. Pierce v seriji Glee, je med pogovorom na podkastu Just Sayin’ With Justin Martindale razkrila posebno anekdoto, ki jo je sicer izvedela iz druge roke.

Nekateri izmed njenih znancev naj bi se namreč potegovali za mesto plesalca na eni izmed turnej Jennifer Lopez. Celodnevne plesne preizkušanje, ki običajno ni plačana, sicer pevka ni v celoti spremljala, je pa ožji izbor proti koncu dneva obiskala tudi sama in se jim zahvalila za udeležbo. "Vsi ste zelo trdo delali. Ali lahko tisti, ki ste po horoskopu device, dvignete roko?" naj bi vprašala 53-letnica, rojena v znamenju leva.

Vse potencialne plesalce in plesalke, rojene med 23. avgustom in 22. septembrom, je nato pogledala in jih z besedami: "Najlepša hvala, ker ste prišli," odslovila, tako pa so izgubili priložnost, da bi ob njenem boku zaplesali na svetovnih odrih.

35-letna Morris je sicer pristavila, da so informacije resnične, saj ji je zgodbo povedalo več vpletenih.

V komentarjih pod objavljenim posnetkom so se sicer nekateri oboževalci postavili v bran Lopez, češ da jo razumejo, saj naj bi bili ljudje, rojene v znaku device, problematični, njena poteza pa naj bi bila tipična za leva. Znaka naj bi si bila popolno nasprotje.