Foto: JLo Beauty
Foto: JLo Beauty

“Stara sem, kot sem stara, ampak se počutim odlično in sem bolj srečna kot kadar koli poprej," je povedala za revijo People. “Počutim se, kot da sem šele na polovici poti, na polčasu, in da ravno dobro začenjam živeti.”

Sveže poročena zvezdnica je novico o novi liniji najprej sporočila v svojem e-biltenu “On The JLo”, kjer je svoje sledilce obvestila, da je lansirala izdelek, ki poudarja "najboljši adut" vsake osebe – nov ciljni utrjevalni losjon “FIRM + FLAUNT" za zadnjico. Cena? 65 dolarjev.

Pozneje je Lopezova na Instagramu objavila še spremljajoč seksi oglasni spot, v katerem promovira izdelke v Evinem kostimu.

“Toliko pozornosti posvetimo koži na našem obrazu, ampak včasih zanemarimo telo. Pomembno mi je bilo, da ustvarim nego za telo, ki obravnava specifične in edinstvene potrebe posameznih delov, začeli pa smo z ritko," je pojasnila. “Danes imam rojstni dan in moje darilo VAM je posebna izdaja #JLoBody FIRM + FLAUNT™ ciljni losjon za ritko.”

Lopezova je pojasnila, da je preprosto morala poslati na trg nego za zadnjico. “Želim, da se pobahate s svojimi najboljšimi aduti, in želim, da se ob tem počutite odlično!” je spodbudila svoje oboževalce.

Na medenih tednih v Parizu

Do lansiranja novega izdelka prihaja le teden dni zatem, ko je Lopezova v intimnem obredu v kapelici v Las Vegasu stopila pred oltar z Benom Affleckom.

Tudi novico o poroki je sporočila v svojem e-biltenu: “Uspelo nama je. Ljubezen je lepa. Ljubezen je prijazna. In kot se je izkazalo, je ljubezen potrpežljiva. 20 let potrpežljiva."

Pevka in igralka je bila prvič zaročena s tri leta mlajšim Affleckom med letoma 2002 in 2004, preden sta zaroko tik pred poroko razdrla. Po razpadu njene zveze z zvezdnikom bejzbola Alexom Rodriguezom je "Bennifer" ljubezensko razmerje v začetku lanskega leta obudil.

Mladoporočenca trenutno medene tedne preživljata v Parizu, družbo pa jima delata še njena hčerka Emme, ki se ji je rodila v zakonu z Marcom Anthonyjem, in njegova hčerka Seraphina iz zakona z Jennifer Garner. Njen rojstni dan sta proslavila z romantično večerjo.