Par, ki se je v zvezo podal lanskega januarja, februarja letos pa se je po dobrem letu razmerja tudi zaročil, je že v preteklosti razkril, da si želi razširiti družino. 40-letnica je namreč januarja povedala, da se trudita zanositi s pomočjo metode IVF (zunajtelesna oploditev), zvezdnica pa je priznala tudi, da si želi dvojčkov – deklico in dečka.

Takrat je na pododdaji Trend Reporter Paris Hilton dejala, da je Carter Reum, poslovnež, 100-odstotno "tisti pravi", ves čas pa naj bi načrtovala tako poroko kot tudi ime za njune potomce. Hilton je v primeru deklice razmišljala o imenu London, za fantka pa se je takrat še odločala.

Po poročanju medija Page Six naj bi prihodnja zakonca končno tudi dejansko pričakovala prvega otroka, predstavnik pa informacije še ni želel komentirati.

Noči v klubih je za njo konec

V preteklosti je bila Paris sicer že večkrat zaročena, med letoma 2002 in 2003 z manekenom Jasonom Shawom, leta 2004 z dedičem ladjarskega imperija Parisom Latsisom in leta 2018 z igralcem Chrisom Zylko, stolpce tabloidov pa je polnila tudi z nekaterimi svojimi drugimi zvezami.

"Nekoč sem živela za nočno življenje, zdaj pa mi za to ni več mar," je pred kratkim priznala Paris Hilton in poudarila, da je za njo zabavanja in pohajkovanja po klubih konec. Svoj slavni domači nočni klub Club Paris je spremenila v kinodvorano, Hilton pa naj bi tako raje ostala doma s svojimi psi in zaročencem.