Paris Hilton in Carter Reum sta postala starša fantka. Foto: EPA
Paris Hilton in Carter Reum sta postala starša fantka. Foto: EPA

41-letna dolgoletna članica ameriške družbene elite, ki se je pred leti preizkusila tudi v pevskih vodah, je na Instagramu objavila fotografijo dojenčka, ki se s prstki oklepa njene roke. Ob njej je zapisala: "Rada te imava bolj, kot si lahko predstavljaš." Novico o materinstvu je nato potrdila tudi v pogovoru za revijo People. Dejala je: "Vedno sem sanjala, da bi postala mama. Presrečna sem, da sva se s Carterjem našla. Navdušena sva, da smo postali družina, najini srci sta napolnjeni z ljubeznijo do najinega fantka."

Plavolasa Paris je že v preteklih intervjujih večkrat dejala, da si želi z možem ustvariti družino in da sta med pandemijo covida-19 začela postopek umetne oploditve. "Vse je bilo težje, ker se je to dogajalo na vrhuncu epidemije, ko je ves svet praktično zastal. Vedela sva, da si bolj kot vse drugo želiva otroka, a po drugi strani je bil čas zaprtja javnega življenja idealen. V običajnih časih 250 dni na leto preživim na letalih, takrat pa sva si lahko vzela čas in se popolnoma posvetila postopku," je dejala.

Paris Hilton in Carter Reum – oba sta stara 41 let – sta se po letu dni zveze zaročila februarja leta 2021, poročila pa na tridnevnem slavju novembra istega leta. Poznata se že dolgo, saj sta dolgoletna prijatelja. Reum je pisatelj in poslovnež.

"Med pandemijo sem lahko Paris še bolj temeljito spoznal in presrečen sem, da je prav ona moja žena in partnerica. Kar žari od prijaznosti, poleg tega je zelo delovna in dobrosrčna. Svoj glas in vpliv želi uporabiti za to, da bi svet naredila lepši. Prepričan sem, da bo to njen cilj tudi kot mama," je dejal lani.

Paris je sicer v intervjuju lani dejala, da si najbolj želi dvojčka, skupno pa si želi tri ali štiri otroke.