Ryan Lochte je bil zaradi svoje podobe 'bizgeca', ki si jo je še utrdil z ne ravno inteligentnimi izjavami v svojem resničnostnem šovu, že večkrat tarča spletnih šaljivcev. Foto: Reuters
Ryan Lochte je bil zaradi svoje podobe 'bizgeca', ki si jo je še utrdil z ne ravno inteligentnimi izjavami v svojem resničnostnem šovu, že večkrat tarča spletnih šaljivcev. Foto: Reuters

32-letni dobitnik ducata olimpijskih medalj, od tega šestih zlatih, je na omrežju Instagram razkril, da je v nedeljo svojo spremljevalko zaprosil za roko. K sreči je bil prisoten tudi fotograf, ki je še sveža zaročenca ujel v objektiv s točke v Malibuju, od koder se odpira razgled na ocean. Romantični posnetek je Lochte objavil s pripisom "Spomini za večno!"

"Brez besed. Absolutno čudovito. Tako sem zaljubljena VATE," pa je Reidova, ki je pokazala razkošen diamantni prstan (očitno se bo trend razkazovanja nakita kljub ropu Kim Kardashian nadaljeval?), odgovorila z objavo na svojem profilu.

Končno našel pravo
Da sta s Playboyevo zajčico par, se je govorilo že, ko je svetlolaska Lochteja prišla obiskat v Rio, med olimpijskimi igrami v Braziliji se je parček družil z njegovimi starši. A po nekaj vzajemnih izjavah naklonjenosti na družbenih omrežjih je Ryan vztrajno zanikal, da bi se s kom videval, poudarjal je, da dekleta nima. Potem ko mu je Kayla Rae stala ob strani po že omenjenem škandalu, ki se ga je prijelo ime "Lochtegate" (več ameriških plavalcev si je po noči popivanja privoščilo vandalski izpad na neki bencinski črpalki, nato pa so se zlagali, da so bili oropani, op. a.), pa je očitno le spoznal, da je prava zanj.

Ryan v preteklosti ni imel veliko sreče v ljubezni, nekaj romantičnih poskusov je ujel njegov kratkoživi resničnostni šov What Would Ryan Lochte Do?, menda pa se je nekajkrat srečal tudi z dekleti, ki jih je spoznal prek Tinderja. Vse, kar si je želel, kot je povedal ob neki priložnosti, je najti dekle, ki ga spravlja v smeh, hkrati pa bi morala biti v koraku z napornim življenjskim slogom plavalnega šampiona: "Sem olimpijec in veliko zahtev moram uresničevati. Ves čas potujem. Če je ženska preveč odvisna od moje pomoči, če ni neodvisna, me to zelo odbija."

Zlobni jeziki namigujejo, da je tudi zaroka še en v seriji obupanih poskusov Lochteja, da bi si opral javno podobo in na svojo stran spet zvabil sponzorje. Mednje spada tudi nastop v oddaji Dancing with the Stars, na kateri prav tako ni šlo brez (sicer manjšega) škandala.

Memories forever!!! #thelochtes #LA

A photo posted by Ryanlochte (@ryanlochte) on Oct 9, 2016 at 7:17pm PDT

Speechless. Absolutely beautiful. So in love with YOU. ❤️

A photo posted by KAYLA RAE REID (@kaylaraereid) on Oct 9, 2016 at 7:17pm PDT