Mike Tyson bo znova vstopil v ring. Foto: AP
Mike Tyson bo znova vstopil v ring. Foto: AP

In Touch je poročal, da so se reševalci vkrcali na letalo, potem ko je letalo pristalo na mednarodnem letališču v Los Angelesu.

"Preden so reševalci prispeli, je letalo izdalo obvestilo, v katerem so prosili za zdravnika – sporočilo se je pojavilo na vseh zaslonih," je za In Touch povedal očividec.

Predstavnik boksarskega šampiona je sporočil, da se Tyson zdaj počuti odlično, pojasnil pa je, kaj se je zgodilo: "Pol ure pred pristankom mu je postalo slabo in se mu je vrtelo."

Tyson je imel pred dvema letoma že težave na letalu, saj je zaradi domnevnih provokacij enega izmed potnikov ponorel. Tyson se je moškega lotil s pestmi, zato je moral zapustiti letalo. Zadeva je prišla tudi do tožilstva, ki pa je nato ustavilo postopek.

57-letni boksar se sicer pripravlja na ekshibicijski dvoboj s 30 let mlajšim Jakom Paulom, ki je zaslovel na spletni platformi YouTube, zadnja leta pa je napredoval tudi v boksu. Boksarski obračun bo 20. julija, predvajal pa ga bo Netflix.

Tysonova profesionalna boksarska kariera je trajala od leta 1985 do 2005 – velja za enega najboljših boksarjev težke kategorije vseh časov. Odkar se je Tysonova poklicna boksarska kariera končala, je nekdanji športnik zaslovel v različnih televizijskih oddajah in filmih – predvsem v filmu The Hangover iz leta 2009.