Avtomobilnost - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Avtomobilnost - Arhiv
Najbolj kitajski maybach do zdaj Mercedes bo čez nekaj dni v Pekingu uradno pokazal koncept luksuznega športnega terenca, ki bo nosil značko njegove najbolj ekskluzivne linije Maybach.
Pametno polnjenje za električne smarte Za polnjenje na javnih polnilnicah ne bodo več potrebne kartice ali aplikacije. Avtomobili bodo sami komunicirali z električnim omrežjem, ki jih bo prepoznalo in samodejno začelo polnjenje.
Avtomobilnost 113: Kaj s poškodbami po zimskih mesecih? V 113. avtomobilnosti smo popravili morebitne zimske poškodbe laka na karoseriji in po potrebi celo popravili poškodovano steklo.
Jean Todt: Za večjo varnost potrebujemo znane Slovence Na povabilo ministra za infrastrukturo Petra Gašperšiča je bil v Sloveniji posebni odposlanec Združenih narodov za varnost v prometu in predsednik Mednarodne avtomobilistične zveze Jean Todt.
Nostalgični električar Kupe nostalgičnega videza z električnim srcem je nastal na Češkem. Z enim polnjenjem lahko prevozi 300 kilometrov.
Slovo trivratnih avtomobilov Trivratni avtomobili se počasi poslavljajo. Peugeot bo v kratkem ustavil proizvodnjo trivratne različice modela 208, ki bo z novo generacijo na voljo le s petimi vrati.
Kako umiriti voznike, ki mislijo, da so nesmrtni? Vsakih 30 minut po cestah po svetu ugasne 71 življenj. V celem letošnjem letu pa za polovico prebivalstva Slovenije. Vožnja je še vedno zelo nevarno početje.
Novo električno razkošje Pininfarina Automobili je nova znamka, pod katero bodo nastajali do okolja prijazni luksuzni avtomobili.
Gasilci iz razbitega avtomobila reševali Ceneta Prevca Smučarski skakalec Cene Prevc se je znašel v nenavadni vlogi, saj je doživel hudo prometno nesrečo, med katero je popolnoma razbil svoj avtomobil, da so ga morali iz njega izrezati gasilci.
Mercedes za boj s Teslo razvija električni razred S Mercedes razvija električno limuzino velikosti svojega zastavonoše razreda S. Ta se bo na trgu potegovala za zahtevnejše kupce električnih avtomobilov ob boku Teslinim modelom S. Velika limuzina z ...
Toyota hilux 2,4 D-4D avt.: več kot delovni stroj Eni si jih zgolj želijo, eni se jih bojijo, kdor pa si ga kupi, verjetno z njim dobro shaja. Vsak dan. In ne samo v Namibiji, Keniji, sredi Avstralije ali na vrhu Tibeta.
Avtomobilnost 112: Kako povečati varnost v prometu V 112. Avtomobilnosti smo govorili o marketingu. Kaj nas bolj zadene, krvavi šok ali smeh?
Karavan, ki bo lovil poglede Audi je predstavil novo nadaljevanje zgodbe, ki traja od leta 1977, imenuje pa se avant.
Bi se usedli na letalo, če bi vedeli, da vsako uro na svetu strmoglavi eno? Evropska komisija je objavila predhodne statistične podatke o varnosti v cestnem prometu za leto 2017, ki kažejo izboljšave, a poudarjajo potrebo po večjem napredku.
Razkošni avtomobil za prihodnost Na avtomobilskem salonu v Ženevi smo si lahko ogledali zelo različne študije avtomobilov, ki napovedujejo prihodnost, med katerimi so bile tudi zelo razkošne stvaritve.
Bolj mišičast, lažji in naprednejši ford focus Ford je v Londonu svetu prvič uradno pokazal četrto generacijo focusa. Ta je zasnovan na novi platformi, ima nove motorje in bo prvič na voljo tudi v terensko obarvani različici.
Prihaja Jaguarjev veliki športni terenec Jaguarjev veliki športni terenec bo zasnovan na novi generaciji modelov range rover in range rover sport. Na trgu se bo postavil ob bok Maseratijevemu levantu in Porschejevemu cayennu.
Rimac že razprodal hiperšportnik C_two Hrvaški Rimac naj bi že našel kupce za vseh 150 primerkov električnega hiperšportnika C_two, ki ga je predstavil na avtomobilskem salonu v Ženevi.
Toyota prius plug-in - skrajna oblika hibrida Toyota končno žanje sadove svoje četrtstoletne dejavnosti, hibridi so namreč zdaj postali mainstream avtomobili, njihova prodaja celo prehiteva Toyotine prodajne načrte.
Ustrezna oblačila lahko motoristu rešijo življenje Še preden se je nova motoristična sezona uradno začela, sta na slovenskih cestah v prometnih nesrečah ugasnili življenji dveh motoristov.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Izbor
Anketa - pnevmatike

Ali ste že zamenjali zimske pnevmatike za letne?

Da.
Ne.
Nimam avtomobila.
Arhiv
Povezave
Kazalo