Erotika je Celje obiskala že devetič. Foto: BoBo
Erotika je Celje obiskala že devetič. Foto: BoBo
Erotična plesalka Bonita
Erotična plesalka Bonita je obiskovalce najbolj prevzela. Foto: Celjski sejem

S Celjskega sejma so sporočili, da so dosegli lanski obisk in posredovali tudi nekaj statističnih podatkov. Največ obiskovalcev 9. sejma sLOVErotika živi v mariborski regiji, sledi savinjska ter Ljubljana s širšo okolico.

Med obiskovalci iz tujine je bilo največ Hrvatov, Avstrijcev in Italijanov, sejem pa so obiskali še Nemci in Madžari. Med obiskovalci sejma so v petek prevladovali moški, v soboto in nedeljo pa je sLOVErotiko obiskalo več parov.

Številni razstavljavci
V treh sejemskih večerih je bilo več kot 40 nastopov desetih zvezdnic in zvezdnikov erotične industrije za odrasle. Dogajanje je dodatno popestrila modna revija in nastopi domače pornese La Toye, ki je pred kratkim posnela nov film za odrasle in je bila gostja sejma.

Na sejmu je bilo mogoče izbirati med bogato ponudbo modnega erotičnega perila in drugih oblačil, v ponudbi pa so bili tudi številni erotični pripomočki in izdelki za lepšo spolnost priznanih blagovnih znamk. Predstavili so se ponudniki erotičnih filmov, še več kot do zdaj je bilo različnih masažnih salonov in nočnih klubov z erotično obarvanimi tematskimi zabavami, gostoval je tudi največji nudistični klub z wellnessom in hotelom v Avstriji.

Prisotno je bilo tudi Spletno oko. Gre za prijavno točko, ki slovenskim uporabnikom spleta že od leta 2007 omogoča anonimno prijavo posnetkov spolnih zlorab otrok in domnevno nezakonitega sovražnega govora. Zbrali so veliko novih kontaktov obiskovalcev, zelo dobri so bili tudi odzivi razstavljavcev, pravijo na Celjskem sejmu.

Bonita jih je pritegnila več kot Simony
Največ glasov obiskovalcev za najboljši nastop si je sicer letos prislužila nadpovprečno dejavna članica atraktivnega in mednarodno priznanega kolektiva eksotičnih plesalk Angels Of Sin Bonita. Bonita se od svojih kolegic razlikuje po porednosti in ljubezni do fetišev, kar pride najbolj do izraza med njenimi ekstravagantnimi nastopi, ko se na odru pojavi oblečena kot redovnica ali pa v policijski uniformi.

Bonitina največja vzornica je Marilyn Monroe, zimzelena ikona glamurja in spolne privlačnosti. Po številu zbranih glasov obiskovalcev je Boniti sledila znana madžarska pornesa Simony Diamond.