O politiki le: 'To bo še žurka!' Foto: MMC RTV SLO
O politiki le: 'To bo še žurka!' Foto: MMC RTV SLO
Danny je pogledal v prihodnost

Vedeževalec, ki je v medijskem prostoru že 20 let, v pogovoru za MMC ni želel biti preveč jasen in konkreten, saj se ne želi vpletati v življenje vsakega posameznika. V letu 2009 bodo izstopale številke 4, 7 in 9, na splošno pa bo po Dannyjevih izračunih novih 365 dni dobro, spodbudno, odprto in optimistično naravnano leto.

Na vprašanje, kako se bo razpletel zaplet med Slovenijo in Hrvaško, ki v teh dneh buri največ duhov, je dejal le, da ima s politiko večinoma slabe izkušnje, zato se v to področje ne bo vpletal. "Vem le, da bo še žurka."

Za medijske delavce dobri šele leti 2011 in 2012
Bolj zgovoren je bil pri odgovorih na vprašanja o tem, kaj v prihajajočem letu čaka znane Slovence. Na vprašanje, ali tudi on vidi prihod novega, nadarjenega obraza na slovensko sceno, kot je to novembra napovedala vedeževalka Karin, je odgovoril: "Na splošno kakšnih velikih premikov ne bo. Morda se bo čez noč rodila kakšna nova zvezda, a ta imena ne bodo ostala dlje časa. Temu leto 2009 ne bo naklonjeno. Rojevanje novih zvezd v medijskem prostoru napovedujem za konec leta 2011 in v letu 2012, takrat prihaja obdobje, ki bo medijskim delavcem zelo naklonjeno."

Napovedal pa je, da lahko pričakujemo, da se bo v ospredje znova prebil marsikateri star, že rahlo pozabljen, a uveljavljen obraz, ki je bil nekaj časa nekoliko v senci.

Najboljši ambasadorji še vedno športniki
In še: ali Danny, ki bere in verjame napovedim Mete Malus, Eme Kurent in Mire Tahirovič, napoveduje, da bo kakšnemu znanemu Slovencu uspel velik preboj v tujino? "Ne, še vedno nas bodo v tujini najbolje zastopali športniki, kot je bilo to do zdaj, kakšnemu igralcu, pevcu ali manekenki ta podvig ne bo uspel. Morda pa bo ta korak naredil kakšen posameznik, verjetno se bo našla kakšna 'zvezdica' v gospodarstvu."

A. P.

Danny je pogledal v prihodnost