Kolesarski as je objavil fotografijo, na kateri objema svojo srčno izbranko Loro Klinc, pripisal je, da so na fotografiji trije in da bo kmalu imel dva navijača št. 1.

Da je Lora največja in najzvestejša navijačica Rogliča, je pokazala tudi v teh dneh, ko kolesarja spremlja na prej omenjeni dirki. Spremljala ga je tudi na Dirki po Franciji, kjer je veličastno zmago na kraljevski etapi pričakala na prelazu Aubisque. Takrat je v pogovoru za Televizijo Slovenija na vprašanje, kako se Primož spopada s pritiskom, citirala njegove misli. "Primož vedno reče: vsi štartajo vedno z ničle. Kdor koli je kdaj v čem tekmoval, ve, da je to res. Nič ti ne pomaga, da si ali nisi favorit. Mislim, da če da vse od sebe, kamor koli se bo uvrstil, bo zadovoljen. Verjamem pa, da spada med najboljše. Bomo kmalu videli."

In Primož s svojimi rezultati navdušuje vso Slovenijo. Po zmagi na Dirki po ZAE se zdaj bori za visoko uvrstitev na dirki Tirreno‒Adriatico. Po štirih etapah je drugi, sedem sekund zaostaja za vodilnim Britancem Adamom Yatesom.