Leto 2020 je nedvomno leto Billie Eilish – 18-letnica je postala rekorderka na grammyjih, zapela je na oskarjih, posnela pa tudi naslovno pesem za novega Bonda. Foto: AP
Leto 2020 je nedvomno leto Billie Eilish – 18-letnica je postala rekorderka na grammyjih, zapela je na oskarjih, posnela pa tudi naslovno pesem za novega Bonda. Foto: AP

"Naj počne svoje, če me kdaj potrebuje, sem tukaj," je pred kratkim povedal Bieber v radijskem pogovoru z Zanom Lowom. "Ja, samo zaščititi jo hočem," je planil v jok.

"Nočem, da se ji zmeša. Nočem, da gre čez kar koli podobnega, kar sem prestal sam. Tega ne želim nikomur. Če me bo kadar koli potrebovala, sem le klic proč."

Eilisheva, ki se je letos vpisala v zgodovino grammyjev, ko je postala najmlajša izvajalka z zmagami v vseh štirih glavnih kategorijah, je posnetek Bieberjevega čustvenega intervjuja delila tudi na svojem Instagramu.

Ob tem je objavila tudi svojo staro fotografijo z Bieberjevo majico v sobi, polepljeni z njegovimi plakati.

"Tok se spremeni," je zapisala Eilisheva in pri tem aludirala na Bieberjev novi album Changes (Spremembe), ki ga je pevec izdal na valentinovo.

Bieber je objavo komentiral z "Ljubim te!!!", njegova žena Hailey Baldwin je komentirala zgolj s srčkom, Naomi Campbell pa je zapisala "Pristnost" s tremi srčki.

Justin Bieber s soprogo Hailey Baldwin. Foto: AP
Justin Bieber s soprogo Hailey Baldwin. Foto: AP

Iskreno o mamilih: "Umiral sem"

V svoji dokumentarni seriji v desetih delih "Justin Bieber: Seasons", ki jo je izdal pred kratkim, pevec razmišlja tudi o svojih notranjih demonih in je zelo iskren glede svojega boja z zasvojenostjo.

"Iskreno, dobro je deliti to. Mislim, da nisem bil pripravljen ali dovolj zrel, da bi sploh prevzel odgovornost in bil res iskren pri tem," je dejal.

Bieber je oboževalcem med drugim povedal, da so mu diagnozirali boreliozo, trpel pa je tudi za mononukleozo, ki mu je močno načela zdravje.

Razkril je tudi, da se je omamljal s sirupom za kašelj ter jemal tablete in druga mamila kot način "pobega".

"Umiral sem," je povedal. "Moji varnostniki so ponoči prihajali v mojo sobo in preverjali, ali še imam utrip, če sem še živ. Ljudje ne vedo, kako resno je bilo. Bil je resnično strašljivo."